تفاوت آیلتس UKVI با آیلتس آکادمیک و جنرال فقط در محل برگزاری آزمون است. آیلتس UKVI برخلاف آیلتس آکادمیک و جنرال در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند.
آزمون آیلتس
آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می شود.
برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، صنایع دولتی و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.
همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.
انواع آزمون آیلتس
انواع آزمون آیلتس عبارتند از:
- آزمون آیلتس آکادمیک: برای مهاجرت تحصیلی
- آزمون آیلتس جنرال: برای مهاجرت غیر تحصیلی (مهاجرت کاری و سرمایه گذاری و…)
- آزمون آیلتس UKVI: مهاجرت به انگلستان
اگر تصمیم دارید برای مهاجرت تحصیلی به کشور مورد علاقت در آزمون آیلتس و یا سایر آزمون های بین المللی برای اپلای تحصیلی مانند آزمون GRE تضمینی، آزمون IMAT ایتالیا، انواع آزمون تولک تضمینی و… شرکت کنید، می توانید برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون های بین المللی از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.
آزمون آیلتس آکادمیک
آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.
ساختار آزمون آیلتس آکادمیک شامل 4 بخش لیسنینگ، اسپیکینگ، ریدینگ و رایتینگ آیلتس است و مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است. نتیجه آیلتس آکادمیک از 0 تا 9 نمره دارد و این آزمون نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قبولی از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما به طور کلی نمره 5 به بالا نمره خوبی محسوب می شود.
داوطلبان می توانند به صورت رایگان در هنگام ثبت نام آزمون آیلتس آکادمیک ارسال ریپورت آیلتس را برای 5 دانشگاه درخواست نمایند و تعداد بیشتر شامل هزینه می باشد که باید از سوی متقاضی پرداخت شود.
آزمون آیلتس جنرال
آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است. همچنین اخذ گواهی نامه آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. آیلتس جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی و در دو روز برگزار می شود. روز اول آزمون کتبی و روز دوم آزمون شفاهی برگزار می شود.
ساختار آیلتس جنرال نیز شامل 4 بخش لیسنینگ، اسپیکینگ، رایتینگ و ریدینگ آیلتس است و مدت زمان انجام آزمون نیز 2 ساعت و 45 دقیقه است.
در سیستم نمره دهی آزمون آیلتس جنرال نتیجه آیلتس جنرال نیز مانند آیلتس آکادمیک از 0 تا 9 نمره دارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی سازمان درخواست کننده تعیین می شود. مدت اعتبار مدرک انواع آزمون آیلتس از جمله آیلتس جنرال 2 است و پس از 2 سال اعتبار آن منقضی شده و فاقد اعتبار خواهد بود.
آزمون آیلتس UKVI
افرادی که قصد دارند برای اهداف مختلفی مانند تحصیل، کار، سرمایه گذاری و اقامت دائم به کشور انگلستان مهاجرت کنند برای درخواست پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا اخذ انواع ویزای انگلستان برای اثبات مهارت زبان انگلیسی خود باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند و موفق به کسب نمره قابل قبول شوند که از سوی دانشگاه، مراکز علمی و یا اداره مهاجرت انگلستان تعیین شده است. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند.
آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد. انواع آیلتس UKVI عبارتند از:
- آیلتس UKVI آکادمیک
- آیلتس UKVI جنرال
- آیلتس لایف اسکیلز (آیلتس لایف اسکیلز A1، آیلتس لایف اسکیلز A2 و آیلتس لایف اسکیلز B1)
ساختار آیلتس آکادمیک
- بخش شنیداری (لیسنینگ): بخش لیسنینگ آیلتس آکادمیک شامل دو قسمت است و داوطلبان 30 دقیقه برای پاسخ دادن به سوالات این بخش مهلت دارند. قسمت اول شامل فایل های صوتی در خصوص مکالمات اجتماعی بین دو یا چند نفر است. قسمت دوم شامل فایل های صوتی در خصوص موضوعات آکادمیک است. فایل های صوتی در بخش شنیداری فقط یک بار پخش می شود و داوطلبان باید با دقت به فایل ها گوش دهند و براساس آنچه شنیده اند به سوالات پاسخ دهند.
- بخش درک مطلب (ریدینگ): در بخش ریدینگ آیلتس آکادمیک داوطلبان باید به 40 سوال در مدت زمان 60 دقیقه پاسخ بدهند. واژه های بخش درک مطلب از منابع مختلفی مانند مجلات، روزنامه ها و کتاب ها انتخاب می شوند. در این بخش سه متن در اختیار داوطلبان قرار می گیرد که در مجموع شامل 2000 تا 2700 کلمه است.
- بخش نوشتاری (رایتینگ): در بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک داوطلبان باید در مدت 60 دقیقه در مورد دو موضوع متنی را بنویسند. در موضوع اول داوطلب باید توضیحاتی در خصوص جدول یا نمودار داده شده ارائه نماید و متن نوشته شده باید حداقل دارای 150 کلمه باشد. در قسمت دوم آزمون نوشتاری، داوطلب باید طی نامه ای که دارای حداقل 250 کلمه است، نظر خود را نسبت به موضوعی اعلام کند. داوطلب برای نوشتن متن مورد نظر 40 دقیقه مهلت دارد.
- بخش گفتاری (اسپیکینگ): بخش اسپیکینگ آیلتس آکادمیک شامل سه قسمت است که مدت زمان انجام آن در مجموع 11 تا 14 دقیقه است. در بخش اول داوطلب باید در مدت 4 تا 5 دقیقه به سوالاتی در مورد زندگی شخصی خود پاسخ دهد. بخش دوم آزمون گفتاری داوطلب باید در مورد موضوعی که از او خواسته می شود، به مدت 2 دقیقه صحبت کند. در بخش سوم داوطلب باید با مصاحبه کننده در مورد موضوعی که در قسمت دوم مطرح شده بود صحبت کند و مدت زمان انجام این بخش 4 تا 5 دقیقه است.
ساختار آیلتس جنرال
ساختار آزمون آیلتس جنرال شامل بخش های زیر می باشد:
- بخش شنیداری: داوطلبان در بخش شنیداری آیلتس جنرال به 40 سوال در مدت 40 دقیقه پاسخ می دهند. فایل های صوتی در این بخش فقط یک بار پخش می شود و داوطلبان باید با دقت به فایل ها گوش دهند. قسمت اول و دوم، مکالمه اغلب دو نفر درباره موضوعات روزمره و امور اجتماعی است. قسمت های سوم و چهارم، افراد در گروه های سه یا چهار نفره مکالمات یا کنفرانس های کمی تخصصی تر را با هم انجام می دهند. بخش شنیداری آیلتس جنرال و آکادمیک با هم تفاوتی ندارد و پرسش ها یکسان هستند.
- بخش درک مطلب: در این بخش 40 سوال مطرح می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 60 دقیقه است. در بخش درک مطلب آیلتس جنرال داوطلبان باید 2 تا 3 متن را بخوانند و به سوالاتی در مورد متن ها پاسخ دهند. متن اول درباره موضوعات و امور اجتماعی است. متن دوم در مورد موضوعاتی از قبیل مسایل آموزشی و رفاهی است و متن سوم که متنی طولانی تر است. در این بخش برای انتقال جواب ها به پاسخنامه زمانی در نظر گرفته نشده است.
- بخش نوشتاری: سومین بخش آزمون، بخش نوشتاری است و در این بخش توانایی داوطلبان در نوشتن متون به زبان انگلیسی ارزیابی می شود. در بخش نوشتاری داوطلبان 60 دقیقه فرصت دارند تا دو متن را بنویسند. متن اول باید حداقل با 150 کلمه و متن دوم حداقل با 250 کلمه نوشته شود.
- بخش گفتاری: آخرین بخش آزمون آیلتس جنرال بخش گفتاری است. این بخش به صورت جداگانه قبل یا بعد از سایر بخش های آیلتس جنرال برگزار می شود و داوطلبان برای پاسخ دادن به سوالات 20 دقیقه فرصت دارند. بخش گفتاری از سه قسمت تشکیل شده است. در بخش اول مصاحبه کنندگان با پیش کشیدن موضوعاتی مانند زندگی شخصی، محل زندگی و شغل داوطلب توانایی او را ارزیابی می کنند. در قسمت دوم، موضوعی مطرح می شود و داوطلب یک دقیقه برای فکر کردن درباره آن زمان دارد و سپس به چند پرسش در مورد آن پاسخ می دهد. در قسمت بعد مصاحبه کننده درباره موضوع بخش دوم با داوطلب گفتگو می کند.
ساختار آیلتس UKVI
ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز که یکی از انواع آیلتس UKVI است، شامل دو بخش اسپیکینگ و لیسنینگ است. برای انجام آزمون ابتدا هر کدام از داوطلبین در ۳ تا ۴ دقیقه خود را معرفی می کنند، سپس به سوالات اگزمینر پاسخ می دهند و در مرحله بعدی به یک فایل صوتی گوش می دهند و سوالات بعدی اگزمینر از متن فایل صوتی طراحی می شود. این آزمون به صورت شفاهی و در مدت 16 تا 22 دقیقه توسط یک اگزمینر آیلتس و دو داوطلب انجام می شود و نتیجه آزمون به صورت رد یا قبولی در یکی از سه سطح A1، A2 و B1 اعلام می شود.
انواع آزمون آیلتس لایف اسکیلز شامل: آیلتس لایف اسکیلز A1 برای اخذ ویزای خانوادگی انگستان، آیلتس لایف اسکیلز A2 جهت تمدید ویزای خانوادگی انگستان، آیلتس لایف اسکیلز B1 جهت دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان است.
ساختار آیلتس UKVI آکادمیک و جنرال نیز مانند آیلتس آکادمیک و جنرال شامل 4 بخش رایتینگ، ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ است و تفاوتی با سوالات، محتوا، سطح دشواری، نمره دهی و اعتبار آیلتس آکادمیک و جنرال ندارد و مدت زمان اعتبار مدرک آیلتس UKVI نیز مانند بسیاری از آزمون های بین المللی 2 سال است.
تفاوت آیلتس UKVI با آزمون آکادمیک و جنرال
همان طور که گفته شد، ساختار آیلتس UKVI آکادمیک و UKVI جنرال مانند آیلتس آکادمیک و جنرال شامل 4 بخش رایتینگ، ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ است و مهارت های اصلی زبان انگلیسی را ارزیابی می کنند، اما آیلتس لایف اسکیلز که یکی از انواع آیلتس UKVI می باشد، فقط دو مهارت لیسنینگ و اسپیکینگ را ارزیابی می کند و مدت زمان انجام آن 16 تا 22 دقیقه و بسیار کوتاه است و مدرک آن برای اخذ ویزای انگلستان برخلاف آیلتس آکادمیک و جنرال فقط مورد تایید سفارت انگلستان می باشد و کشورهای دیگر آن را نمی پذیرند، در واقع تفاوت در ساختار و اعتبار آزمون مهمترین تفاوت آیلتس لایف اسکیلز با آزمون آکادمیک و جنرال است.
آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند، در واقع ساختار، محتوا، نمره دهی، مدت اعتبار و سطح دشواری آیلتس UKVI با آیلتس آکادمیک و جنرال یکسان است و تنها تفاوت آیلتس یو کی وی با آیلتس آکادمیک و جنرال در این است که آیلتس UKVI در مراکز خاصی برگزار می شود که مورد تایید دولت انگلستان باشد.
کارنامه آیلتس UKVI، کمی متفاوت تر از کارنامه آیلتس آکادمیک و جنرال است و نشان می دهد که داوطلب در یک مرکز تایید شده در آیلتس UKVI شرکت کرده است.
مدت اعتبار آیلتس UKVI و آیلتس آکادمیک و جنرال مانند بسیاری از آزمون های بین المللی از جمله تافل (آزمون تافل IBT هوم ادیشن) 2 سال است و هر سه نوع آزمون آیلتس در ایران برگزار می شوند، در واقع برگزاری آزمون آیلتس در ایران یکی از مهمترین مزایای آزمون آیلتس برای داوطلبان ایرانی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع آزمون آیلتس می توانید با مراکز برگزار کننده آیلتس و یا موسسات زبان برگزار کننده کلاس های آمادگی آیلتس تماس گرفته و سوالات خود را با کارشناسان مطرح و پاسخ خود را دریافت نمایید.
اگر هر سوالی در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون آیلتس و سایر آزمون های زبان انگلیسی ویژه مهاجرت از جمله آزمون OET تضمینی، تافل، دولینگو و… دارید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…
ووچـر آزمون آیلتس مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر ، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
- شرکت مهاجرتی هومان ویزا
- ۰ ۰
- ۰ نظر