آرشیو دی ماه 1403

مشاوره و انجام خدمات مهاجرتی

کالوکیشن های PTE

۲ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

کالوکیشن های PTE به کلماتی گفته می‌ شود که در کنار هم بکار می روند و معنی خاصی را ایجاد می کنند و اگر یک کلمه از کالوکیشن ‌های (Collocation) انگلیسی را حذف کنید، آن عبارت بی‌ معنی می ‌شود.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل تضمینی از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و دولینگو به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور که گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفی دارد و ساختار آزمون های PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتی آزمون طراحی شده اند، با این حال به طور کلی آزمون PTE مانند سایر آزمون های زبان انگلیسی مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

  • ساختار آزمون PTE آکادمیک: ساختار PTE آکادمیک شامل سه بخش است که مهارت های ریدینگ، رایتینگ، اسپیکنیگ و لیسنینگ را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام این آزمون 2 ساعت و 15 دقیقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهی و کتبی است که مهارت های لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ در آزمون کتبی و مهارت های ارتباطی در یک آزمون شفاهی ارزیابی می شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آکادمیک است و هر 4 مهارت زبان انگلیسی را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اما محتوای سوالات غیر آکادمیک می باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار این آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز می باشد و تنها شامل ارزیابی دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ می باشد و مدت زمان انجام آن کوتاه و 20 تا 25 دقیقه است.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE آکادمیک شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است. ابتدا 5 سوال بخش اسپیکینک آزمون PTE و سپس 2 سوال رایتینگ پرسیده می شود.

  1. داوطلب باید یک متن را از روی کاغذ با صدای بلند بخواند.
  2. جملاتی برای داوطلب پخش می شود و باید آن را تکرار کند.
  3. نموداری به داوطلب نشان داده می شود که باید درباره‌ی محتوای آن صحبت کند.
  4. داوطلب در این قسمت باید به یک سخنرانی گوش دهد و سپس در مورد محتوای سخنرانی با کلمات خود صحبت کند.
  5. سوالاتی برای داوطلب پخش می شود که باید به آنها جواب کوتاه بدهد.
  6. سوالی از داوطلب پرسیده می شود که باید با یک متن 200 تا 300 کلمه ای به آن پاسخ دهد و برای پاسخگویی به این سوال 20 دقیقه به داوطلب فرصت داده می شود.
  7. در این قسمت متنی در اختیار داوطلب قرار می گیرد و باید آن را با یک جمله حداکثر 75 کلمه ای به طوری خلاصه کند که تمام نکات کلیدی متن در آن جمله وجود داشته باشد و برای پاسخگویی به این مرحله داوطلب 10 دقیقه فرصت دارد.

پس از اعمال تغییرات آزمون PTE در سال 2023 سوالات اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل تسک هایی است که سناریوهای آکادمیک واقعی را منعکس می ‌کنند.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ریدینگ آزمون PTE آکادمیک پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.

  1. در این قسمت داوطلب باید بعد از خواندن یک متن به سوالات چند گزینه ‌ای جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن یک متن داوطلب باید به سوالات چند گزینه ‌ای جواب دهد که هر سوال بیش از یک پاسخ صحیح دارد.
  3. در این بخش از آزمون داوطلب باید چند پاراگراف را با ترتیب صحیح سر جای خود قرار دهد تا یک متن کامل به دست آید.
  4. جملاتی به داوطلب داده می شود که باید آنها را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت یک متن ناقص به داوطلب داده می شود که باید آن را با جملات مناسب کامل کند؛ به این ترتیب که جملات به صورت یک لیست نشان داده می شود و داوطلب باید یکی از آنها را انتخاب نماید.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون PTE آکادمیک شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.

  1. قسمت کوتاهی از یک سخنرانی برای داوطلب پخش می شود که باید خلاصه ای 50 تا 70 کلمه ای در مورد آن بنویسد.
  2. در این قسمت داوطلب باید بعد از گوش دادن به صحبت ‌های افراد، بهترین جوابی که می ‌توان به آنها داد را انتخاب نماید.
  3. داوطلب در این بخش باید بعد از گوش کردن به یک سخنرانی پاسخ های صحیح را انتخاب کند.
  4. یک متن ناقص در مقابل داوطلب قرار می گیرد که باید متن را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت از آزمون داوطلب به یک فایل گوش می دهد، سپس پاراگرافی که به بهترین شکل آن را خلاصه می‌ کند، انتخاب کند.
  6. باید بعد از گوش کردن به یک فایل، داوطلب یکی از جملات داخل آن را که به صورت ناقص نوشته شده است را با کلمه ی مناسب کامل کند.
  7. یک فایل برای داوطلب پخش می شود و همزمان نیز متن آن نمایش داده می ‌شود که تعدادی اشکال دارد، داوطلب باید این اشکالات را پیدا کند.
  8. جملاتی برای داوطلب پخش می ‌شود که باید به شکل صحیح نوشته یا اصطلاحاTranscribe نماید.

کالوکیشن های آزمون PTE چیست؟

یکی از مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE گسترش دایره لغات و دانستن معنی و نحوه کاربرد کلمات در جمله است. در واقع دانش لغات در پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون به ویژه ریدینگ آزمون PTE بسیار موثر است. یکی از زیرمجموعه های دانش لغات استفاده از کالوکیشن های انگلیسی است. برای موفقیت در سایر آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون آیلتس، تافل، دولینگو تضمینی و… باید بتوانید از کالوکیشن ها به خوبی استفاده کنید.

کالوکیشن ها به کلماتی گفته می‌ شود که در کنار هم بکار می روند و معنی خاصی را ایجاد می کنند و اگر یک کلمه از کالوکیشن ‌های انگلیسی را حذف کنید، آن عبارت بی‌ معنی می ‌شود. کالوکیشن ها فقط مخصوص زبان انگلیسی نیست و همه ی زبان ها دارای کالوکیشن های خاص خود هستند.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

انواع کالوکیشن های PTE

  • کالوکیشن های قوی (strong):کالوکیشن هایی قوی هستند که در آنها کلمات وابستگی نزدیکی با یکدیگر دارند، در واقع کالوکیشن های قوی یک ترکیب خاص از واژه ها هستند که به ندرت درکنار بقیه واژه ها دیده می شوند. مثال: Inclement weather (هوای ناخوشایند)- Inclement تقریباً فقط با weather  بکار می رود.
  • کالوکیشن های ثابت (Fixed collocations)کالوکیشن هایی که در آنها به اندازه ای وابستگی ترکیب واژه ها به هم قوی باشد، که نتوان آنها را تغییر داد. مثال: to and from به معنای رفت و برگشت است و هیچ کلمه ای نمی تواند جایگزین اجزای این کالوکیشن شود، بنابراین یک کالوکیشن ثابت است.
  • کالوکیشن های ضعیف (weak collocations): کالوکیشن های ضعیف از واژه هایی تشکیل شده ‌اند که با دامنه وسیعی از واژه ها ترکیب می شوند. مثال: in broad agreement  یک کالوکیشن ضعیف است چون واژه های این کالوکیشن خصوصا broad با واژه های دیگر ترکیب می شود.

دسته بندی گرامری کالوکیشن های PTE

دسته بندی گرامری کالوکیشن های PTE عبارتند از:

  • فعل + اسم (verb + noun)
  • اسم + اسم (noun + noun)
  • کالوکیشن های اسم + اسم برای توصیف گروه ها یا دسته ها استفاده می شوند.
  • کالوکیشن های اسم + اسم همراه با اسامی غیر قابل شمارش استفاده می شوند.
  • اسم + فعل (noun + verb)
  • صفت + اسم (adjective + noun)
  • قید + صفت (adverb + adjective)
  • فعل + قید و یا عبارت اضافه (verb + adverb or prepositional phrase)

فعل و قید، از پرکاربردترین کالوکیشن ‌های انگلیسی هستند که برای توصیف نحوه انجام کار استفاده می ‌شوند.

تاثیر کالوکیشن‌های PTE در نمره دهی

کالوکیشن ها نقش مهمی در نمره دهی آزمون PTE دارند و با شناخت آنها می توانید نمره بالاتری در آزمون به ویژه بخش ریدینگ کسب کنید.

  • درک بهتر و سریع‌تر متون: اگر با کالوکیشن ‌های مختلف آشنا باشید، ارتباط معنایی بین کلمات و عبارات را سریع تر درک می کنید و مفهوم اصلی متن را بهتر و سریع تر متوجه می شوید، بنابراین می توانید به راحتی به سوالات کامل کردن جاهای خالی پاسخ بدهید.
  • پیدا کردن پاسخ ‌های صحیح در سوالات چندگزینه ای: بسیاری از سوالات چند گزینه‌ ای ریدینگ بر اساس کالوکیشن ‌های رایج انگلیسی ساخته می ‌شوند، بنابراین با شناخت کالوکیشن ها می توانید گزینه صحیح را سریع تر پیدا کنید.
  • آشنایی با سبک نوشتاری متون: بسیاری از متونی که در ریدینگ PTE استفاده می ‌شوند، شامل کالوکیشن ‌های رایج انگلیسی هستند، بنابراین با شناخت کالوکیشن ها، سبک نوشتاری متون آکادمیک را بهتر می شناسید و متون ریدینگ را راحت تر درک می کنید.

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر PTE، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

تغییرات آزمون PTE

۲ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

تغییرات آزمون PTE در نوامبر 2024 شامل تغییرات در امتیازدهی آزمون PTE می باشد و در سال 2023 نیز بر اساس تحقیقات و بازخورد که از داوطلبان و موسسات انجام شد، تغییراتی در انواع تسک ها اعمال شده و برخی به روزرسانی ها نیز انجام شده است.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و دولینگو به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور که گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفی دارد و ساختار آزمون های PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتی آزمون طراحی شده اند، با این حال به طور کلی آزمون PTE مانند سایر آزمون های زبان انگلیسی مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

  • ساختار آزمون PTE آکادمیک: ساختار PTE آکادمیک شامل سه بخش است که مهارت های ریدینگ، رایتینگ، اسپیکنیگ و لیسنینگ را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام این آزمون 2 ساعت و 15 دقیقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهی و کتبی است که مهارت های لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ در آزمون کتبی و مهارت های ارتباطی در یک آزمون شفاهی ارزیابی می شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آکادمیک است و هر 4 مهارت زبان انگلیسی را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اما محتوای سوالات غیر آکادمیک می باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار این آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز می باشد و تنها شامل ارزیابی دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ می باشد و مدت زمان انجام آن کوتاه و 20 تا 25 دقیقه است.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE آکادمیک شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است. ابتدا 5 سوال بخش اسپیکینک آزمون PTE و سپس 2 سوال رایتینگ پرسیده می شود.

  1. داوطلب باید یک متن را از روی کاغذ با صدای بلند بخواند.
  2. جملاتی برای داوطلب پخش می شود و باید آن را تکرار کند.
  3. نموداری به داوطلب نشان داده می شود که باید درباره‌ی محتوای آن صحبت کند.
  4. داوطلب در این قسمت باید به یک سخنرانی گوش دهد و سپس در مورد محتوای سخنرانی با کلمات خود صحبت کند.
  5. سوالاتی برای داوطلب پخش می شود که باید به آنها جواب کوتاه بدهد.
  6. سوالی از داوطلب پرسیده می شود که باید با یک متن 200 تا 300 کلمه ای به آن پاسخ دهد و برای پاسخگویی به این سوال 20 دقیقه به داوطلب فرصت داده می شود.
  7. در این قسمت متنی در اختیار داوطلب قرار می گیرد و باید آن را با یک جمله حداکثر 75 کلمه ای به طوری خلاصه کند که تمام نکات کلیدی متن در آن جمله وجود داشته باشد و برای پاسخگویی به این مرحله داوطلب 10 دقیقه فرصت دارد.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ریدینگ آزمون PTE آکادمیک پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.

  1. در این قسمت داوطلب باید بعد از خواندن یک متن به سوالات چند گزینه ‌ای جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن یک متن داوطلب باید به سوالات چند گزینه ‌ای جواب دهد که هر سوال بیش از یک پاسخ صحیح دارد.
  3. در این بخش از آزمون داوطلب باید چند پاراگراف را با ترتیب صحیح سر جای خود قرار دهد تا یک متن کامل به دست آید.
  4. جملاتی به داوطلب داده می شود که باید آنها را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت یک متن ناقص به داوطلب داده می شود که باید آن را با جملات مناسب کامل کند؛ به این ترتیب که جملات به صورت یک لیست نشان داده می شود و داوطلب باید یکی از آنها را انتخاب نماید.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون PTE آکادمیک شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.

  1. قسمت کوتاهی از یک سخنرانی برای داوطلب پخش می شود که باید خلاصه ای 50 تا 70 کلمه ای در مورد آن بنویسد.
  2. در این قسمت داوطلب باید بعد از گوش دادن به صحبت ‌های افراد، بهترین جوابی که می ‌توان به آنها داد را انتخاب نماید.
  3. داوطلب در این بخش باید بعد از گوش کردن به یک سخنرانی پاسخ های صحیح را انتخاب کند.
  4. یک متن ناقص در مقابل داوطلب قرار می گیرد که باید متن را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت از آزمون داوطلب به یک فایل گوش می دهد، سپس پاراگرافی که به بهترین شکل آن را خلاصه می‌ کند، انتخاب کند.
  6. باید بعد از گوش کردن به یک فایل، داوطلب یکی از جملات داخل آن را که به صورت ناقص نوشته شده است را با کلمه ی مناسب کامل کند.
  7. یک فایل برای داوطلب پخش می شود و همزمان نیز متن آن نمایش داده می ‌شود که تعدادی اشکال دارد، داوطلب باید این اشکالات را پیدا کند.
  8. جملاتی برای داوطلب پخش می ‌شود که باید به شکل صحیح نوشته یا اصطلاحاTranscribe نماید.

نمره دهی آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی و همزمان با آزمون انجام می شود، بنابراین نمره دهی به آزمون بسیار دقیق و بدون خطا انجام می شود، با این حال امکان اعتراض به نمره آزمون PTE نیز فراهم شده است و می توانید تا 14 روز پس از اعلام نتایج آزمون PTE اعتراض به نتیجه آزمون را ثبت نمایید.

آزمون PTE آکادمیک مانند تافل تضمینی و آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما نتیجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) یا قبول (Pass) اعلام می شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولی را کسب کند در آزمون مردود می شود و باید برای دریافت مدرک PTE جنرال مجددا در آزمون شرکت کند.

تغییرات آزمون PTE

براساس تحقیقات و بازخورد داوطلبان برای بهبود کیفیت آزمون، تغییراتی در سال 2023 در آزمون PTE آکادمیک اعمال شده است. هدف از اعمال تغییرات آزمون PTE ارزیابی معتبرتر و مرتبط تر از مهارت های زبان انگلیسی داوطلبان است و با این تغییرات، مهارت های داوطلبان در استفاده موثر از زبان انگلیسی در محیط های آکادمیک و حرفه ای به طور دقیق تر ارزیابی می شود.

تغییرات آزمون PTE آکادمیک شامل:

  • معرفی تسک ‌های جدید
  • به‌روزرسانی تسک‌ های فعلی
  • سوالات اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE پس از اعمال تغییرات شامل تسک هایی است که سناریوهای آکادمیک واقعی را منعکس می ‌کنند.
  • جهت ارزیابی جامع تر مهارت خواندن، ریدینگ آزمون PTE شامل بخش‌هایی از رشته ‌های مختلف آکادمیک در در بخش لیسنینگ هم فایل های صوتی به‌روزرسانی شده ‌اند و طیف وسیع‌تری از لهجه‌ ها و زمینه ها را شامل می شوند و از تعاملات زبانی در دنیای واقعی تقلید می کنند.

تغییرات آزمون PTE در سال 2024

از نوامبر 2024، موسسه پیرسون تغییرات قابل توجهی را در نحوه نمره دهی آزمون  PTEآکادمیک اعمال کرده است. اصلی ترین تغییر در امتیازدهی آزمون، اضافه شدن ارزیابی انسانی در بعضی بخش‌ های اسپیکینگ آزمون PTE است. تا پیش از اعمال تغییرات، نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک فقط توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی انجام می شد.

5 سوال در بخش اسپیکینگ پرسیده می شود که نمره دهی به 2 سوال توصیف تصویر و بازگویی سخنرانی طبق آنچه گفته شد، تغییر کرده است. در روش جدید امتیازدهی، ارزیابی مهارت های فوق توسط هوش مصنوعی و ارزیابی انسانی و امتیازدهی ترکیبی انجام می شود. باید بدانید با تغییراتی که در نحوه امتیازدهی آزمون PTE اعمال شده است هیچ تغییری در قالب اصلی آزمون ایجاد نشده و فقط دقت نمره دهی افزایش یافته است.

تغییرات PTE آکادمیک در سال 2024

از نوامبر 2024، موسسه پیرسون تغییرات قابل توجهی را در نحوه نمره دهی آزمون PTE آکادمیک اعمال کرده است. اصلی ترین تغییر در امتیازدهی آزمون، اضافه شدن ارزیابی انسانی در بعضی بخش‌ های اسپیکینگ آزمون PTE است. تا پیش از اعمال تغییرات، نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک فقط توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی انجام می شد.

5 سوال در بخش اسپیکینگ پرسیده می شود که نمره دهی به 2 سوال توصیف تصویر و بازگویی سخنرانی طبق آنچه گفته شد، تغییر کرده است. در روش جدید امتیازدهی، ارزیابی مهارت های فوق توسط هوش مصنوعی و ارزیابی انسانی و امتیازدهی ترکیبی انجام می شود. باید بدانید با تغییراتی که در نحوه امتیازدهی آزمون PTE اعمال شده است هیچ تغییری در قالب اصلی آزمون ایجاد نشده و فقط دقت نمره دهی افزایش یافته است.

معادل نمره PTE با آیلتس پس از تغییرات

با اعمال تغییرات جدید در نمره دهی آزمون PTE معادل نمره این آزمون با آزمون آیلتس طبق جدول زیر کاهش یافته است.

نمره PTE قبل از تغییرات

نمره PTE بعد از تغییرات

نمره آیلتس

58

56

6.5

50

46

6

42

36

5.5

36

29

5

30

23

4.5

29

22

4

در صورتی که بخواهید نمره PTE شما معادل نمره 7 و 8 آزمون آیلتس باشد باید بدانید این تغییر برخلاف نمرات دیگر طبق جدول زیر افزایش یافته است و در آیلتس 9 نیز تغییری اعمال نشده است.

نمره PTE قبل از تغییرات

نمره PTE بعد از تغییرات

نمره آیلتس

79

84

8

73

76

7.5

65

66

7

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

برگزاری آزمون PTE در ایران

اگر می خواهید در این آزمون شرکت کنید، باید بدانید آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود، بنابراین داوطلبان باید در هنگام ثبت نام آزمون PTE یکی از مراکز و تاریخ های برگزاری آزمون PTE را در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… انتخاب کنند. در واقع عدم برگزاری آزمون PTE در ایران یکی از بزرگترین معایب آزمون PTE برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در این آزمون علاوه بر پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE باید هزینه های اقامت و سفر به کشور دیگری را پرداخت نمایند و زمان بیشتری نیز صرف کنند.

براساس تحقیقات و بازخورد داوطلبان برای بهبود کیفیت آزمون، تغییراتی در سال 2023 در آزمون PTE آکادمیک اعمال شده است. هدف از اعمال تغییرات در آزمون PTE ارزیابی معتبرتر و مرتبط تر از مهارت های زبان انگلیسی داوطلبان است و با این تغییرات، مهارت های داوطلبان در استفاده موثر از زبان انگلیسی در محیط های آکادمیک و حرفه ای به طور دقیق تر ارزیابی می شود.

تغییرات آزمون PTE آکادمیک شامل:

  • معرفی تسک ‌های جدید
  • به‌روزرسانی تسک‌ های فعلی
  • سوالات اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE پس از اعمال تغییرات شامل تسک هایی است که سناریوهای آکادمیک واقعی را منعکس می ‌کنند.
  • جهت ارزیابی جامع تر مهارت خواندن، ریدینگ آزمون PTE شامل بخش‌هایی از رشته ‌های مختلف آکادمیک در در بخش لیسنینگ هم فایل های صوتی به‌روزرسانی شده ‌اند و طیف وسیع‌تری از لهجه‌ ها و زمینه ها را شامل می شوند و از تعاملات زبانی در دنیای واقعی تقلید می کنند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE

۳ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE شامل: تسلط کار با کامپیوتر، تقویت مهارت یادداشت برداری، شرکت در آزمون ماک PTE، استفاده از منابع متنوع آزمون مانند کتاب ها، منابع آنلاین، اپلیکیشن های آمادگی PTE، شرکت در ویبینارهای PTE و… می باشد.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

اگر می خواهید در این آزمون شرکت کنید، باید بدانید آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود، بنابراین داوطلبان باید در هنگام ثبت نام آزمون PTE یکی از مراکز و تاریخ های برگزاری آزمون PTE را در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… انتخاب کنند. در واقع عدم برگزاری آزمون PTE در ایران یکی از بزرگترین معایب آزمون PTE برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در این آزمون علاوه بر پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE باید هزینه های اقامت و سفر به کشور دیگری را پرداخت نمایند و زمان بیشتری نیز صرف کنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و دولینگو به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آکادمیک شامل 3 بخش است و مانند آزمون آیلتس آکادمیک، تافل و دولینگو تضمینی هر چهار مهارت زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

بخش های اصلی آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است. 5 سوال مربوط به اسپیکینگ آزمون PTE است و پس از پایان سوالات اسپیکینگ، 2 سوال رایتینگ پرسیده می شود.
  • بخش Reading: پنج نوع سوال در بخش درک مطلب یا ریدینگ آزمون PTE پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.
  • بخش Listeningبخش لیسنینگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

نمره دهی آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی و همزمان با آزمون انجام می شود، بنابراین نمره دهی به آزمون بسیار دقیق و بدون خطا انجام می شود، با این حال امکان اعتراض به نمره آزمون PTE نیز فراهم شده است و می توانید تا 14 روز پس از اعلام نتایج آزمون PTE اعتراض به نتیجه آزمون را ثبت نمایید.

آزمون PTE آکادمیک مانند تافل تضمینی و آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما نتیجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) یا قبول (Pass) اعلام می شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولی را کسب کند در آزمون مردود می شود و باید برای دریافت مدرک PTE جنرال مجددا در آزمون شرکت کند.

نکات موفقیت در PTE

نمرات آزمون PTE برای مهاجرت، به ویژه مهاجرت تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه بسیار اهمیت دارد، بنابراین داوطلبان باید برای موفقیت در آزمون PTE و کسب نمره قبولی تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا بتوانند نمره بالایی در آزمون کسب کنند، چرا که هر چه نمره آزمون PTE بالاتر باشد، شانس دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه نیز بیشتر می شود.

مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE عبارتند از:

  • تسلط کار با کامیپوتر: همان طور که می دانید آزمون PTE یک آزمون کامپیوتری است، بنابراین داوطلبان باید در استفاده از کامپیوتر مسلط باشند و بدانند چطور باید به صورت کامپیوتری به سوالات پاسخ بدهند. همچنین باید مهارت تایپ کردن خود را نیز تقویت کنند تا برای تایپ کردن پاسخ برخی سوالات زمان کمتری صرف شود.
  • تقویت مهارت یادداشت برداری: یادداشت برداری در پاسخ دادن به سوالات، بسیار اهمیت دارد، بنابراین باید بدانید چطور از نکات مهم یادداشت برداری کنید.
  • مدیریت زمان: برای هر سوال مدت زمانی در نظر گرفته شده است و داوطلبان باید در زمان تعیین شده به سوالات پاسخ بدهند، بنابراین مدیریت زمان در پاسخ دادن به سوالات بسیار مهم است. برای این کار شما می توانید در هنگام تمرین کردن از یک تایمر استفاده کنید و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات را اندازه گیری کنید و به مرور زمان سرعت عمل خود را افزایش دهید و پیشرفت خود را ارزیابی کنید.
  • شرکت در دوره های آمادگی آزمون PTE: اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان و بدون اتلاف وقت و سردرگمی مهارت های پی تی ای را تقویت کنید، بهترین راهکار شرکت در دوره های آمادگی PTE است که به صورت حضوری یا آنلاین برگزار می شود. اساتید کلاس های آمادگی PTE بهترین منابع و پکیج های آموزشی و موثرترین راهکارها را برای تقویت مهارت های PTE معرفی می کنند و با ارزیابی سطح مهارت های شما بهترین برنامه آموزشی را به شما ارائه می دهند که با استفاده از آنها می توانید موفق به کسب نمره بالایی شوید.
  • شرکت در آزمون ماک PTE: شرکت در آزمون ماک و آزمون های شبیه ساز PTE از جمله بهترین راهکار برای آشنایی با فرمت و نمونه سوالات آزمون PTE است، چرا که فرمت و سوالات این آزمون ها مشابه با آزمون اصلی طراحی شده است، بنابراین با شرکت در آزمون ماک و آزمون های شبیه ساز با ساختار و سوالات PTE بیشتر آشنا می شوید و به نقاط ضعف و قوت خود پی می برید.
  • استفاده از منابع متنوع PTE: مطالعه و تمرین منظم با منابع آموزشی متنوع شانس شما را برای موفقیت در آزمون PTE افزایش می دهد منابع آزمون PTE به صورت کتاب ها و پکیج های آموزشی، مقالات، فیلم های آموزشی، نرم افزارها و اپلیکیشن ها و آزمون های تمرینی ارائه می شود. همچنین دسترسی آسان به منابع آنلاین نیز فراهم شده است و زبان آموزان می توانند به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه از این منابع نیز استفاده کنند.
  • استفاده از اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE: به دلیل اهمیت نمره PTE و افزایش داوطلبان برای شرکت در این آزمون، بسیاری از سایت ها و آموزشگاه های معتبر زبان، منابع و ابزارهای جدیدی برای تقویت مهارت های PTE در اختیار داوطلبان قرار می دهند. یکی از به روزترین ابزار تقویت مهارت های زبان انگلیسی، اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE می باشد که به دلیل دسترسی آسان و ارائه آموزش های موثر و مفید، طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از داوطلبان برای آشنایی با آزمون PTE و تقویت مهارت های آن از این اپلیکیشن ها استفاده می کنند.
  • شرکت در وبینارهای PTE: یکی دیگر از روش های موفقیت در PTE شرکت در وبینارهایی است که جهت آشنایی با آزمون PTE و تقویت مهارت های PTE برگزار می شود. برخی وبینارها به صورت رایگان برگزار می شود و برای شرکت در بعضی دیگر باید هزینه ای را پرداخت کنید.

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر PTE، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

مهمترین نکات ریدینگ آزمون PTE

۳ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مهمترین نکات ریدینگ آزمون PTE شامل: تقویت مهارت گرامر، گسترش دایره لغات، استفاده از کالوکیشن ها، تقویت مهارت های تستی زنی مانند تندخوانی، درک مطلب سریع و… می باشد.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

اگر می خواهید در این آزمون شرکت کنید، باید بدانید آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود، بنابراین داوطلبان باید در هنگام ثبت نام آزمون PTE یکی از تاریخ ها و مراکز برگزاری آزمون PTE را در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… انتخاب کنند. در واقع عدم برگزاری آزمون PTE در ایران یکی از بزرگترین معایب آزمون PTE برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در این آزمون علاوه بر پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE باید هزینه های اقامت و سفر به کشور دیگری را پرداخت نمایند و زمان بیشتری نیز صرف کنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و دولینگو به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آکادمیک شامل 3 بخش است و مانند آزمون آیلتس آکادمیک، تافل و دولینگو تضمینی هر چهار مهارت زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

بخش های اصلی آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است. 5 سوال مربوط به اسپیکینگ آزمون PTE است و پس از پایان سوالات اسپیکینگ، 2 سوال رایتینگ پرسیده می شود.
  • بخش Reading: پنج نوع سوال در بخش درک مطلب یا ریدینگ آزمون PTE پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.
  • بخش Listeningبخش لیسنینگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

ریدینگ آزمون PTE

ریدینگ آزمون PTE شامل 5 قسمت است و 15 تا 20 سوال پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 32 تا 41 دقیقه می باشد و زمان در نظر گرفته شده برای پاسخ‌ دادن به هر قسمت به طول متن داده شده بستگی دارد. در این بخش باید به سوالات چند گزینه ‌ای پاسخ دهید، جاهای خالی را کامل و پاراگراف ‌ها را مرتب کنید. باید بدانید تمام نمره مهارت ریدینگ را از این بخش دریافت نمی کنید و فقط 55 تا 60 درصد نمره ریدینگ از سوالات بخش ریدینگ محاسبه می شود و بقیه نمره از سایر بخش های آزمون به دست می آید. حدود 25 درصد نمره ریدینگ را از بخش اسپیکینگ، حدود 10 درصد نمره را از بخش رایتینگ و حدود 10 درصد را از بخش لیسنینگ به دست می آورید.

سوالات ریدینگ آزمون PTE

در بخش ریدینگ آزمون PTE مهارت درک مطلب مورد ارزیابی قرار می گیرد و در این بخش 15 تا 20 سوال مختلف پرسیده می شود.

  • سوال چند گزینه ‌ای با یک پاسخ صحیح (Multiple choice, single answer): در این سوال ریدینگ یک متن با حداکثر 110 کلمه‌ داده می‌ شود و باید پس از خواندن متن به یک یا دو سوال چند گزینه ‌ای پاسخ دهید و گزینه صحیح را از بین چند گزینه‌ انتخاب کنید. فقط یکی از گزینه ها پاسخ صحیح می باشد.
  • سوال چند گزینه ‌ای با بیش از یک پاسخ صحیح (Multiple choice, multiple answer)در این نوع سوال ریدینگ آزمون PTE یک متن 300 کلمه ‌ای داده می شود. باید متن را بخوانید و براساس آن به یک یا دو سوال چند گزینه ای پاسخ بدهید و بیشتر از یک گزینه پاسخ صحیح می باشد. در این سوال برای هر گزینه‌ صحیح که انتخاب کنید نمره ای در نظر گرفته شده است و به ازای هر گزینه‌ نادرست که انتخاب کنید نمره‌ آن بخش را از دست می دهید.
  • مرتب کردن پاراگراف ‌ها (Reorder paragraphs): در این نوع سوال تعدادی جمله نامرتب داده می‌ شود و برای پاسخ دادن به این سوال باید جملات را به ترتیب درست مرتب کنید تا یک پاراگراف حداکثر 150 کلمه‌ ای ساخته شود. دو یا سه سوال از این نوع در بخش ریدینگ پرسیده می شود.
  • پر کردن جاهای خالی (Reading Fill in the blanks): در سوال پر کردن جاهای خالی یک متن حداکثر 85 کلمه ای با چند جای خالی داده می شود و در زیر متن، کلمات مختلفی وجود دارد. باید گزینه درست را از بین کلمات داده شده انتخاب کنید. برخی جاهای خالی را می توانید با توجه به کالوکیشن ها و یا دانش گرامر کامل کنید. 4 یا 5 سوال از این نوع پرسیده می شود.
  • پر کردن جاهای خالی ریدینگ و رایتینگ (Reading and Writing Fill in the blanks)در این نوع سوال یک متن حداکثر 300 کلمه ‌ای با چند جای خالی داده می ‌شود و با کلیک روی هر جای خالی یک لیست 4 گزینه ‌ای باز می شود که باید پاسخ صحیح را از بین گزینه ها انتخاب کنید. 5 یا 6 سوال از این نوع داده می شود.

سوالات ریدینگ در بخش های مختلف PTE

همان طور که گفته شد، مهارت ریدینگ علاوه بر بخش ریدینگ در سایر بخش های آزمون نیز ارزیابی می شود که به صورت زیر می باشد:

  • سوال اول اسپیکینگ PTEدر سوال اول اسپیکینگ که خواندن صوتی (Read aloud) است، هم نمره اسپیکینگ و هم نمره ریدینگ را دریافت می کنید. در این سوال یک متن کوتاه روی صفحه، نمایش داده می شود که باید از روی آن با صدای بلند روخوانی کنید. برای پاسخ دادن به این سوال 30 تا 40 ثانیه وقت دارید تا آماده شوید و پس از آن باید سریع صحبت کنید. 6 یا 7 سوال از این نوع پرسیده می شود.
  • سوال اول رایتینگ PTE: در سوال اول رایتینگ که خلاصه کردن متن (Summarize written text) است، علاوه بر مهارت رایتینگ، مهارت ریدینگ نیز ارزیابی می شود. در این سوال یک متن کوتاه داده می شود و شما باید متن را بخوانید و آن را در یک جمله با 5 تا 75 کلمه خلاصه کنید.
  • سوال هفتم لیسنینگ PTE: سوال هایلایت کردن کلمات نادرست (Highlight incorrect words) هر دو مهارت لیسنینگ و ریدینگ را ارزیابی می کند. در این سوال یک فایل صوتی 15 تا 50 ثانیه ‌ای پخش می‌ شود و متن فایل نیز داده می ‌شود. برخی کلمات که در متن داده شده است با فایل صوتی که گوینده آن را روخوانی می کند، متفاوت است و داوطلب باید کلمات متفاوت را تشخیص داده و آنها را کلیک کند. 2 یا 3 سوال از این نوع پرسیده می شود.

نکات ریدینگ آزمون PTE

مهمترین نکات ریدینگ آزمون PTE عبارتند از:

  • برای پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف PTE باید به دانش گرامر مسلط باشید، اما در بخش ریدینگ گرامر نقش بیشتری دارد، مثلا برای کامل کردن جاهای خالی باید با استفاده از ساختار و نقش کلمات گزینه صحیح را انتخاب کنید.
  • دایره لغات خود را گسترش دهید و تنها به دانستن معنی کلمات اکتفا نکنید و به کاربرد، ساختار کلمات و نحوه استفاده از آنها در جمله دقت کنید.
  • در پاسخ دادن به سوالات از کالوکیشن ها استفاده کنید و کالوکیشن های پر تکرار را بشناسید.
  • مهارت های تست زنی مانند تندخوانی و درک سریع متن، ارتباط معنایی و روابط بین گزینه ها و… را تقویت کنید.
  • سوالات پر تکرار اسپیکنیگ را تمرین کنید.
  • در آزمون ماک PTE شرکت کنید.
  • مدیریت زمان را فراموش نکنید. برای اینکه بتوانید نمره خوبی از این بخش بگیرید، باید بتوانید در مدت زمان تعیین شده به سوالات پاسخ بدهید.
  • برای تقویت مهارت های PTE از اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE استفاده کنید.

نمره دهی آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی و همزمان با آزمون انجام می شود، بنابراین نمره دهی به آزمون بسیار دقیق و بدون خطا انجام می شود، با این حال امکان اعتراض به نمره آزمون PTE نیز فراهم شده است و می توانید تا 14 روز پس از اعلام نتایج آزمون PTE اعتراض به نتیجه آزمون را ثبت نمایید.

آزمون PTE آکادمیک مانند تافل تضمینی و آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما نتیجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) یا قبول (Pass) اعلام می شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولی را کسب کند در آزمون مردود می شود و باید برای دریافت مدرک PTE جنرال مجددا در آزمون شرکت کند.

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر PTE، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون PTE

۴ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون PTE شامل گسترش دایره لغات، تسلط بر گرامر و استفاده از ساختارهای گرامری متنوع و پیچیده، مدیریت زمان، شرکت در آزمون ماک PTE، استفاده از اپلیکیشن های آمادگی PTE و… می باشد.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل تضمینی از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

اگر می خواهید در این آزمون شرکت کنید، باید بدانید آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود، بنابراین داوطلبان باید در هنگام ثبت نام آزمون PTE یکی از مراکز و تاریخ های برگزاری آزمون PTE را در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… انتخاب کنند. در واقع عدم برگزاری آزمون PTE در ایران یکی از بزرگترین معایب آزمون PTE برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در این آزمون علاوه بر پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE باید هزینه های اقامت و سفر به کشور دیگری را پرداخت نمایند و زمان بیشتری نیز صرف کنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و آیلتس آنلاین به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آکادمیک شامل 3 بخش است و مانند آزمون آیلتس آکادمیک، تافل و دولینگو تضمینی هر چهار مهارت زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

بخش های اصلی آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است.
  • بخش Reading: پنج نوع سوال در بخش درک مطلب یا ریدینگ آزمون PTE پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.
  • بخش Listeningبخش لیسنینگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

سوالات اسپیکینگ آزمون PTE

اسپیکینگ آزمون PTE و رایتینگ در یک بخش مورد ارزیابی قرار می گیرند. ابتدا سوالات اسپیکینگ که شامل 5 نوع سوال است پرسیده می شود و پس از پایان سوالات اسپیکینگ، سوالات بخش رایتینگ که شامل 2 سوال نوشتن مقاله و خلاصه کردن متن است پرسیده می شود.

سوالات اسپیکینگ PTE عبارتند از:

  • خواندن صوتی (Read Aloud): در این سوال یک متن روی صفحه نمایش داده می شود و باید آن را با صدای بلند بخوانید. برای پاسخ دادن به این سوال 30 تا 40 ثانیه وقت دارید تا آماده شوید و پس از آن باید سریع صحبت کنید.
  • تکرار جمله (Repeat Sentence): در این سوال یک جمله برای شما پخش می شود و باید آن را کلمه به کلمه تکرار کنید یعنی جمله را دقیقا همان طور که می شنوید بیان کنید. در چند ثانیه فایل صوتی به صورت خودکار پخش می شود و وقتی به پایان رسید، میکروفون روشن و ضبط خودکار شروع می شود و شما باید بلافاصله صحبت کنید.
  • توصیف تصویر (Describe Image): در سوال توصیف تصویر، یک تصویر روی صفحه نمایش داده می شود و شما باید آن را توصیف کنید. برای پاسخ دادن به این سوال 25 ثانیه فرصت دارید تا آماده شوید، وقتی 25 ثانیه تمام شد، صدای بوق کوتاهی شنیده می شود و شما برای پاسخ دادن به سوال باید بلافاصله شروع به صحبت کنید. اگر می خواهید نمره کامل این سوال را کسب کنید، باید تمام جزییات تصویر را توصیف کنید.
  • تکرار سخنرانی (Re-tell Lecture): در این سوال یک سخنرانی کوتاه آکادمیک پخش می شود و شما باید آنچه را که شنیده اید به زبان خود بازگو کنید. برای پاسخ دادن به سوال 10 ثانیه فرصت دارید تا آماده شوید پس از پایان 10 ثانیه صدای بوق کوتاهی شنیده می شود و شما باید بلافاصله شروع به صحبت کنید.
  • پاسخ به سوال کوتاه (Answer Short Question): در این قسمت یک سوال کوتاه پرسیده می شود و شما باید با یک یا دو کلمه به آن پاسخ دهید و پاسخ ها نباید طولانی باشد. فایل صوتی به‌ صورت خودکار پخش می شود و گاهی ممکن است این سوال دارای یک تصویر نیز باشد. پس از پایان فایل صوتی میکروفون شروع به ضبط صدا می کند.

نکات اسپیکینگ آزمون PTE

برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آزمون PTE باید به نکات زیر توجه کنید:

  • در پاسخ دادن به سوالات اسپیکینگ PTE تلفظ صحیح کلمات و جملات بسیار اهمیت دارد.
  • اگر می خواهید نمره خوبی از این بخش بگیرید باید با ریتم و سرعت مناسبی صحبت کنید.
  • برای نشان دادن مهارت زبانی خود، در پاسخ دادن به سوالات بهتر است از واژگان و جملات پیچیده و متنوع استفاده کنید.
  • در سوال خواندن صوتی و تکرار سخنرانی بهتر است از لحن و اندازه‌ صحبت ‌های مشابه به متن اصلی استفاده کنید.
  • برای موفقیت در این بخش باید بر گرامر تسلط داشته باشید و بتوانید از ساختارهای گرامری مختلف در پاسخ دادن استفاده کنید.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • باید دایره لغات وسیعی داشته باشید و به این منظور از منابع آزمون PTE که به یادگیری واژگان ضروری پی تی ای کمک می کند استفاده کنید.
  • برای اینکه بتوانید در زمان تعیین شده به سوالات اسپیکینگ پاسخ دهید باید بتوانید زمان خود را مدیریت کنید و برای این کار می توانید در هنگام انجام تمرینات از یک تایمر استفاده کنید و سرعت عمل خود را در پاسخ دادن ارزیابی کنید.
  • حتما در آزمون ماک PTE شرکت کنید.
  • برای موفقیت در این بخش بهتر است از منابع مختلف آزمون PTE و روش های جدید مطالعه مانند اپلیکیشن های آمادگی آزمون PTE استفاده کنید.

نمره دهی آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک توسط کامپیوتر و با استفاده از هوش مصنوعی و همزمان با آزمون انجام می شود، بنابراین نمره دهی به آزمون بسیار دقیق و بدون خطا انجام می شود، با این حال امکان اعتراض به نمره آزمون PTE نیز فراهم شده است و می توانید تا 14 روز پس از اعلام نتایج آزمون PTE اعتراض به نتیجه آزمون را ثبت نمایید.

آزمون PTE آکادمیک نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما نتیجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) یا قبول (Pass) اعلام می شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولی را کسب کند در آزمون مردود می شود و باید برای دریافت مدرک PTE جنرال مجددا در آزمون شرکت کند.

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر PTE، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

مهمترین نکات رایتینگ آزمون PTE

۳ بازديد

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه برگزاری آزمون PTE فعالیت ندارد

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مهمترین نکات رایتینگ آزمون PTE شامل: توجه به نکات اصلی متن، به کار بردن املای صحیح کلمات، گرامر، مترداف ها و اصطلاحات مناسب، رعایت تعداد کلمات و… می باشد.

آزمون PTE (پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل تضمینی از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: این آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. آزمون PTE آکادمیک مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. این آزمون یکی از جایگزین های آزمون آیلتس آکادمیک است و می توانید برای اپلای تحصیلی مدرک این آزمون را ارائه بدهید. البته آزمون PTE آکادمیک مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و آیلتس آنلاین به صورت آنلاین و غیرحضوری نیز برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل یا هر مکانی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون PTE جنرال: این آزمون برای مهاجرت غیرتحصیلی کاربرد دارد و افرادی که می خواهند برای کار و سرمایه گذاری مهاجرت کنند باید در آزمون PTE جنرال شرکت کنند. PTE جنرال یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس جنرال و تافل بشمار می رود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال در سطح پایه و مبتدی طراحی شده است.
  • آزمون PTE Coreاین آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادی که خواهند برای کار، تحصیل و اقامت به کانادا مهاجرت کنند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.
  • آزمون  PTE Homeاین آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور که گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفی دارد و ساختار آزمون های PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتی آزمون طراحی شده اند، با این حال به طور کلی آزمون PTE مانند سایر آزمون های زبان انگلیسی مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

  • ساختار آزمون PTE آکادمیک: ساختار آزمون PTE آکادمیک شامل سه بخش است که مهارت های ریدینگ، رایتینگ، اسپیکنیگ و لیسنینگ را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام این آزمون 2 ساعت و 15 دقیقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهی و کتبی است که مهارت های لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ در آزمون کتبی و مهارت های ارتباطی در یک آزمون شفاهی ارزیابی می شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آکادمیک است و هر 4 مهارت زبان انگلیسی را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اما محتوای سوالات غیر آکادمیک می باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار این آزمون همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز می باشد و تنها شامل ارزیابی دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ می باشد و مدت زمان انجام آن کوتاه و 20 تا 25 دقیقه است.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است.

  1. داوطلب باید یک متن را از روی کاغذ با صدای بلند بخواند.
  2. جملاتی برای داوطلب پخش می شود و باید آن را تکرار کند.
  3. نموداری به داوطلب نشان داده می شود که باید درباره‌ی محتوای آن صحبت کند.
  4. داوطلب در این قسمت باید به یک سخنرانی گوش دهد و سپس در مورد محتوای سخنرانی با کلمات خود صحبت کند.
  5. سوالاتی برای داوطلب پخش می شود که باید به آنها جواب کوتاه بدهد.
  6. سوالی از داوطلب پرسیده می شود که باید با یک متن 200 تا 300 کلمه ای به آن پاسخ دهد و برای پاسخگویی به این سوال 20 دقیقه به داوطلب فرصت داده می شود.
  7. در این قسمت متنی در اختیار داوطلب قرار می گیرد و باید آن را با یک جمله حداکثر 75 کلمه ای به طوری خلاصه کند که تمام نکات کلیدی متن در آن جمله وجود داشته باشد و برای پاسخگویی به این مرحله داوطلب 10 دقیقه فرصت دارد.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ریدینگ آزمون PTE پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.

  1. در این قسمت داوطلب باید بعد از خواندن یک متن به سوالات چند گزینه ‌ای جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن یک متن داوطلب باید به سوالات چند گزینه ‌ای جواب دهد که هر سوال بیش از یک پاسخ صحیح دارد.
  3. در این بخش از آزمون داوطلب باید چند پاراگراف را با ترتیب صحیح سر جای خود قرار دهد تا یک متن کامل به دست آید.
  4. جملاتی به داوطلب داده می شود که باید آنها را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت یک متن ناقص به داوطلب داده می شود که باید آن را با جملات مناسب کامل کند؛ به این ترتیب که جملات به صورت یک لیست نشان داده می شود و داوطلب باید یکی از آنها را انتخاب نماید.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.

  1. قسمت کوتاهی از یک سخنرانی برای داوطلب پخش می شود که باید خلاصه ای 50 تا 70 کلمه ای در مورد آن بنویسد.
  2. در این قسمت داوطلب باید بعد از گوش دادن به صحبت ‌های افراد، بهترین جوابی که می ‌توان به آنها داد را انتخاب نماید.
  3. داوطلب در این بخش باید بعد از گوش کردن به یک سخنرانی پاسخ های صحیح را انتخاب کند.
  4. 4یک متن ناقص در مقابل داوطلب قرار می گیرد که باید متن را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت از آزمون داوطلب به یک فایل گوش می دهد، سپس پاراگرافی که به بهترین شکل آن را خلاصه می‌ کند، انتخاب کند.
  6. باید بعد از گوش کردن به یک فایل، داوطلب یکی از جملات داخل آن را که به صورت ناقص نوشته شده است را با کلمه ی مناسب کامل کند.
  7. یک فایل برای داوطلب پخش می شود و همزمان نیز متن آن نمایش داده می ‌شود که تعدادی اشکال دارد، داوطلب باید این اشکالات را پیدا کند.
  8. جملاتی برای داوطلب پخش می ‌شود که باید به شکل صحیح نوشته یا اصطلاحاTranscribe  نماید.

سوالات رایتینگ آزمون PTE

برخلاف آزمون تافل، آیلتس و دولینگو تضمینی مهارت رایتینگ PTE بخش جداگانه ای ندارد و رایتینگ به همراه مهارت اسپیکینگ در یک بخش مورد ارزیابی قرار می گیرد و پس از پایان سوالات اسپیکینگ با کلیک بر روی گزینه Next می توانید در بخش رایتینگ شرکت کنید.

سوالات رایتینگ PTE شامل:

  • Summarize Written Text (خلاصه کردن متن)
  • Write essay

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

سوال Summarize Written Text

در سوال خلاصه کردن متن در بخش رایتینگ PTE شما 10 دقیقه فرصت دارید از خلاصه‌ پاراگراف ‌های داده شده، متنی را بنویسید. خلاصه فقط باید در یک جمله نوشته شود و طول متن 5 تا 75 کلمه باشد، معمولا یک جمله خوب که تمام معنی را در بربگیرد 20 تا 35 کلمه دارد، همچنین می‌ توانید چندین مرتبه از ویرگول و نقطه-ویرگول استفاده کنید. در نوشتن جمله باید به املای صحیح کلمات، گرامر و محتوا حتما توجه کنید. هنگام پاسخ دادن به این سوال ابتدا باید سریع دستور متن داده شده را بخوانید تا مطمئن شوید که موضوع در مورد چیست و باید هنگام خواندن متن، یادداشت برداری کنید.

شمارشگر کلمات در پایین صفحه تعداد کلمات نوشته ‌شده را به شما نشان می ‌دهد. همچنین گزینه‌ های Cut و Copy و Paste برای ویرایش پاسخ در دسترس داوطلبان قرار دارد.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

صفحه Summarize Written Text  شامل پنج بخش می شود:

  1. بالاترین بخش صفحه، توضیحات این فعالیت Instructions نمایش داده می شود.
  2. بخش زیر Instructions متن ریدینگ یا Reading Passage ظاهر می شود.
  3. پایین تر یک باکس برای نوشتن جملات خلاصه قرار دارد و باید جمله خلاصه را در داخل باکس بنویسید.
  4. در گوشه پایین سمت چپ صفحه تعداد کلمات نوشته شده (word count) نشان داده می شود.
  5. تایمر بالای سمت راست صفحه مدت زمان ۱۰ دقیقه را به صورت شمارش معکوس نشان می دهد. پس از پایان این سوال با کلیک روی گزینه Next می توانید به بخش بعدی بروید.

سوال Write essay رایتینگ

در سوال Write essay باید مقاله ‌ای بین 200 تا 300 کلمه در مورد یک موضوع مشخص بنویسید و مهارت های گرامر، املا، واژگان در این سوال ارزیابی می شود و مدت زمان انجام آن 20 دقیقه است. مقاله شامل 4 پاراگراف است که پارگراف اول مقدمه، پارگراف دوم و سوم بدنه که هر کدام یک ایده را توسعه می دهد و پارگراف چهارم یک نتیجه گیری کوتاه می باشد.

نکات خلاصه نویسی رایتینگ PTE

برای اینکه بتوانید نمره سوال خلاصه نویسی رایتینگ PTE را بگیرید باید به نکات زیر در نوشتن خلاصه توجه کنید:

  • جمله کامل بنویسید: خلاصه نباید بیشتر از یک جمله باشد، در غیر این صورت نمره این سوال را از دست می دهید.
  • محدودیت تعداد کلمات را رعایت کنید: خلاصه باید بین 5 تا 75 کلمه باشد، در صورت عدم رعایت تعداد کلمات نمره ای از این سوال نمی گیرید بهتر است جمله ای که می نویسید بین 20 تا 35 کلمه داشته باشد، چرا که جمله کوتاه تمام معنی را در بر نمی گیرد.
  • استفاده از جملات ترکیبی و پیچیده: برای نوشتن جمله خلاصه از جملات ترکیبی و پیچیده استفاده کنید، چرا که با استفاده از آنها می توانید اطلاعات بیشتری را در جمله بگنجانید و مهارت نوشتاری خود را اثبات کنید.
  • توجه به محتوا: جمله خلاصه ای که می نویسید باید شامل تمام نکات اصلی متن باشد، در واقع در این سوال انتقال معنای اصلی متن اهمیت زیادی دارد.
  • توجه به ساختار و علائم نگارشی: یکی از نکات دیگری که در نوشتن خلاصه باید به آن توجه کنید ساختار جمله است. حرف اول جمله باید با حرف بزرگ شروع شود و علائم نگارشی صحیح و گذاشتن نقطه در پایان جمله ضروری است.
  • رعایت نکات گرامری: خلاصه باید با رعایت نکات گرامری صحیح نوشته شود و در صورت وجود اشتباهات گرامری در جمله نمره شما کاهش می یابد.
  • رعایت املای کلمات: در نوشتن خلاصه باید به املای صحیح کلمات توجه کنید در صورتی که غلط املایی داشته باشید از امتیاز سوال کم می شود.
  • اضافه‌کردن نکات فرعی: جمله خلاصه باید فاقد اطلاعات اضافی و غیرمرتبط با موضوع اصلی باشد. اگر در نوشتن خلاصه از نکات فرعی که ارتباطی به موضوع ندارد استفاده کنید از نمره سوال کم خواهد شد.
  • استفاده از مترادف ‌ها: به کار بردن کلمات مترادف در جمله که معنی مشابهی را منتقل می کنند. نشان دهنده گستردگی دامنه لغات و درک موضوع اصلی متن است.

نکات Write essay رایتینگ PTE

  • بیان مثال: برای حمایت از ایده ای که بیان می کنید، مثال ها و توضیحاتی را ارائه نمایید.
  • رعایت تعداد کلمات: مقاله باید بین 200 تا 300 کلمه باشد اگر مقاله شما کمتر از 200 و بیشتر از 300 کلمه باشد نمره ای نمی گیرید.
  • یادداشت برداری کنید: مانند سوال خلاصه نویسی رایتینگ باید از روش یادداشت برداری استفاده کنید.
  • از همان روش یادداشت برداری استفاده کنید که نوع سوال خلاصه متن نوشته شده است.
    استفاده از جملات پیچیده: در نوشتن مقاله باید از جملات پیچیده استفاده کنید تا امتیاز بیشتری بگیرید.
  • استفاده از عبارات مناسب: در نوشتار خود از عبارات اصطلاحی مناسب یا اصطلاحات محاوره ای استفاده کنید، اما تعداد عبارات نباید زیاد باشد.
  • توجه به املای صحیح کلمات: باید کلمات را با املای صحیح بنویسید در صورتی که بیشتر از یک غلط املایی داشته باشید از این سوال نمره صفر می گیرید.
  • خودداری از تکرار کلمات یا جملات: در صورتی که از کلمات و جملات تکراری در نوشته خود استفاده کنید از نمره این سوال کم می شود.

نمره دهی رایتینگ PTE

در بخش رایتینگ PTE نمره‌ دهی به ‌صورت درست یا نادرست انجام می شود. این ارزیابی به تناسب کلمات استفاده شده در پاسخ و میزان ارتباط آنها با متن بستگی دارد. برای نمره دهی به سوال خلاصه کردن رایتینگ PTE، چهار معیار محتوا، ساختار، گرامر و واژگان مورد ارزیابی قرار می گیرد. برای اینکه بتوانید نمره خوبی از بخش رایتینگ بگیرید باید بتوانید نکات اصلی متن را در خلاصه بنویسید و خلاصه باید دقیقا هدف و محتوای متن را منتقل کند و اگر در خلاصه ای که می نویسید معنای اصلی متن را تغییر داده باشید نمره صفر می گیرید، در واقع برای موفقیت در این بخش باید به موضوع و نکات اصلی متن توجه کنید و هر چه دقیق تر مفهوم اصلی متن را خلاصه کنید نمره بالاتری می گیرید.

جهت پرداخت هزینه آزمون PTE و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر PTE، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

آمادگی برای آزمون تافل با CHAT GPT

۴ بازديد
شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون تافل هوم ادیشن تضمینی 

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آمادگی برای آزمون تافل با GPT CHAT ( چت جی پی تی یک ربات هوش مصنوعی است که توسط شرکت Open AL توسعه یافته است) یکی از به روزترین روش های تقویت مهارت های تافل و تضمین موفقیت در این آزمون است.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) که مخفف Test of English as a Foreign Language است، یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط موسسه ETS در بیش از 150 کشور جهان برگزار می شود. آزمون تافل برای اولین بار در سال 1964 میلادی برگزار شد.

هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا برای اهداف مختلفی به ویژه اپلای تحصیلی در آزمون تافل شرکت می کنند. مدرک آزمون تافل در بیش از 11 هزار دانشگاه در سطح جهان اعتبار دارد، به همین دلیل این آزمون یکی از معتبرترین آزمون های جهان بشمار می رود و تقریبا در تمام کشورهای دنیا به رسمیت شناخته می شود، بنابراین مزایای داشتن مدرک تافل موجب شده تا افرادی بسیاری از سراسر دنیا با اهداف مختلفی در تافل شرکت کنند.

آزمون تافل در ایران برگزار می شود و برگزاری تافل در ایران یکی از مزایای شرکت در آزمون تافل برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که بسیاری از آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون ها باید به کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات سفر کنند.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه های مختلفی ارائه کرده است. انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل آنلاین یا تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاین و در محل های برگزاری که از سوی ETS تعیین شده، برگزار می ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم ادیشن (Home Edition): این آزمون از سال 2020 به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری آزمون حضوری برگزار می شود. آزمون تافل IBT هوم ادیشن تضمینی نسخه دیگری از تافل آنلاین است و مانند آزمون دولینگو تضمینی و آیلتس آنلاین  به صورت هوم ادیشن و خانگی و تحت نظارت یک ناظر برگزار می ‌شود.
  • آزمون تافل کاغذی (کتبی) یا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل های برگزاری آزمون به صورت کتبی انجام می ‌شود. در حال حاضر تافل PBT فقط در جاهایی که امکان برگزاری تافل IBT وجود ندارد برگزار می شود، از این رو تافل پی بی تی در ایران برگزار نمی شود.
  • آزمون تافل اسنشیالز (Essentials): از فوریه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ی دیگری از آزمون تافل را به نام تافل اسنشیالز ارائه کرده است. تافل اسنشیالز مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت اینترنتی انجام می شود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون تافل ITPتافل آی تی پی، جهت استفاده داخلی مراکز آموزشی، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و… طراحی شده است.
  • آزمون تافل جونیور (JUNIOR): تافل جونیور برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی زبان آموزان 11 تا 16 سال طراحی شده است.
  • آزمون تافل پریمیر (PRIMARY): تافل پریمیر برای زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار می شود.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم ادیشن یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی شامل چهار بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی را که شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل IBT پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش های مختلف متفاوت است و پس از پایان مدت، داوطلب باید به سوالات بخش بعدی پاسخ دهد، از این رو توجه به زمان و مدیریت زمان برای جواب دادن به سوالات برای موفقیت در آزمون بسیار اهمیت دارد.

بخش های مختلف آزمون تافل عبارتند از:

  1. بخش درک مطلب (Reading): ریدینگ تافل IBT، از 3 یا 4 متن تشکیل شده است و داوطلبان برای هر متن به 10 سوال جواب می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 54 تا 72 دقیقه است.
  2. بخش شنیداری (Listening): لیسنینگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان برای هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 41 تا 57 دقیقه است.
  3. بخش گفتاری (Speaking): در بخش اسپیکینگ تافل 4 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 17 دقیقه است.
  4. بخش نوشتاری (Writing): در بخش رایتینگ تافل IBT دو سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی 50 دقیقه است.

نمره دهی تافل

نمره نهایی آزمون تافل آنلاین از 0 تا 120 است که محاسبه نمره تافل از مجموع نمرات چهار بخش تافل به دست می آید. هر یک از بخش های تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع می شود و به این ترتیب نمره نهایی تافل محاسبه می شود. با توجه به نوع سوال، به ازای هر پاسخ صحیح برای هر سوال یک امتیاز یا بیشتر در نظر گرفته می شود و برای پاسخ های اشتباه، نمره منفی محاسبه نمی شود.

باید بدانید امتیاز هر بخش دقیقا 30 نمره نیست و آزمون تافل تضمینی دو نمره خام و نمره مقیاس بندی شده دارد که نمره خام طبق برخی معیارها به نمره مقیاس بندی شده تبدیل می شود.

آزمون تافل مانند آزمون آیلتس و آزمون GRE تضمینی نمره رد یا قبولی ندارد و نمره قابل قبول از سوی مرکز یا دانشگاه مقصد تعیین می شود. نمره آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها و مراکز تا 2 سال مدرک تافل را می پذیرند و پس از آن اعتبار آزمون تافل منقضی می شود.

آمادگی در تافل با CHAT GPT

اگر می خواهید به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنید باید بدانید مدرک آزمون زبان انگلیسی معتبر مانند تافل و آیلتس یکی از مهمترین مدارک برای مهاجرت به ویژه مهاجرت تحصیلی بشمار می رود و هر چه نمره تافل (یا آیلتس آکادمیک) شما بالاتر باشد، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد خواهید داشت، بنابراین به دلیل اهمیت نمره تافل برای مهاجرت باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا بتوانید موفق به کسب نمره خوب در تافل شوید.

به دلیل افزایش داوطلبان شرکت در آزمون تافل و افزایش متقاضیان برای تهیه منابع آزمون تافل و ثبت نام در دوره های آمادگی و شرکت در آزمون های آزمایشی تافل، از سوی اساتید زبان انگلیسی راهکارهای موثری از جمله استفاده از به روزترین روش ها مانند CHAT GPT و اپلیکیشن های آمادگی در آزمون تافل پیشنهاد می شود که در بهبود مهارت های تافل و موفقیت در این آزمون بسیار موثر و مفید هستند.

یکی از جدیدترین و به روزترین روش های تقویت های مهارت های تافل و تضمین موفقیت در آزمون، استفاده از CHAT GPT است. این مدل از هوش مصنوعی بر اساس حجم زیادی از داده های زبانی ساخته شده است و می تواند شما را در یادگیری زبان انگلیسی به خوبی یاری کند، از این رو امروزه CHAT GPT به یکی از محبوب ترین ابزار هوشمند جهت ارتقای سطح مهارت های زبان انگلیسی در بین کاربران تبدیل شده است.

CHAT GPT چیست؟

CHAT GPT یک ربات هوش مصنوعی است که توسط شرکت Open AL توسعه یافته است. چت جی پی تی توانایی تولید متون طبیعی و پاسخ به سوالات را دارد و می تواند در مکالمات متنی با کاربران شرکت کند و به پرسش های آنها پاسخ دهد، توصیه‌هایی را ارائه دهد و داستان‌ بنویسد، در واقع این ربات تکه های مختلف متن انگلیسی را جمع آوری می کند و آنها را به طور منسجم کنار هم قرار می دهد.

CHAT GPT از طریق ارسال حجم بزرگی از داده های اینترنتی مانند قواعد گرامر، نحوه ساخت جملات و استفاده صحیح از کلمات مختلف به آن، توانایی‌ های زبانی خود را بهبود بخشیده است و می تواند در یادگیری زبان انگلیسی و موفقیت در تافل به کاربران کمک کند.

شما می توانید با استفاده از CHAT GPT با گسترش دایره لغات، آشنایی بیشتر با گرامر و دستور زبان انگلیسی، مهارت های مکالمه خود را ارتقا دهید و با استفاده از هوش مصنوعی نقاط قوت و ضعف خود را در یادگیری زبان انگلیسی شناسایی کنید و سرعت یادگیریتان را افزایش دهید.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا - مرکز برگزاری آزمون های زبان هوم ادیشن و آنلاین

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE، آزمون LSAT و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

روش های موفقیت در تافل با CHAT GPT

  • یادگیری لغات انگلیسی با CHAT GPT: برای یادگیری واژه های جدید می توانید از چت جی پی تی بخواهید تا معنی واژه و کاربرد آن را با مثال برای شما توضیح دهد، همچنین می توانید مترادف و متضاد واژه ها را از آن سوال کنید و پاسخ کوتاه را بدون معطلی دریافت کنید. برای شناخت و درک بهتر واژه ها می توانید از CHAT GPT بخواهید تا کلمه مورد نظر را در جمله ای بکار ببرد و نحوه استفاده از آن را توضیح بدهد، همچنین CHAT GPT توانایی طراحی سوالات با توجه به سطح شما را دارد. می توانید از آن بخواهید سوالاتی در زمینه یادگیری لغات انگلیسی برای شما طراحی کند.
  • یادگیری گرامر انگلیسی با CHAT GPT: چت جی پی تی می تواند اشتباهات گرامری شما را اصلاح کند و با استفاده از آن می توانید با ساختار درست جملات آشنا می شوید همچنین برای اینکه بتوانید گفتار یا نوشتار درستی داشته باشید، راهکارهایی را برای درک بیشتر گرامر انگلیسی دریافت کنید، به طور مثال شما می توانید از چت جی پی تی بخواهید یک متن انگلیسی با ساختار گرامری خاصی را بنویسد و یا از او بخواهید تا یکی از قواعد گرامر را به همراه مثال توضیح دهد. همچنین پس از آنکه متنی را نوشتید می توانید از CHAT GPT بخواهید اشتباهات گرامری تان را توضیح دهد و آن را اصلاح کند.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • یادگیری مکالمه انگلیسی با CHAT GPT: در حال حاضر برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی می توانید از قابلیت گفتگوی صوتی برای اندروید و ISO استفاده کنید، اما هنوز امکان استفاده از آن در وب سایت CHAT GPT وجود ندارد. برای مکالمه صوتی با چت جی پی تی باید وارد اکانت کاربری خود شوید و در پایین صفحه در سمت راست با نگه داشتن علامت میکروفون مکالمه صوتی خود را با CHAT GPT شروع کنید. برای تقویت مهارت گفتاری و مکالمه می توانید از CHAT GPT بخواهید تلفظ درست کلمات را به شما آموزش دهد و اشتباهات شما را در هنگام گفتگو و تلفظ واژه ها اصلاح کند.
  • یادگیری رایتینگ تافل با CHAT GPT: یکی از قابلیت ‌های CHAT GPT بازنویسی متون انگلیسی با لحن رسمی، دوستانه و خلاقانه است. به طور مثال می توانید از او بخواهید یک ایمیل رسمی بنویسد. همچنین می ‌توانید از CHAT GPT بخواهید اشتباهات گرامری، املای واژه ها و انتخاب درست کلمات را در متنی که نوشته اید اصلاح کند. یکی دیگر از روش های چی جی تی پی برای تقویت مهارت رایتینگ، ارائه ایده پردازی برای شروع نوشتن متن است و افرادی که برای شروع نوشتن متن انگلیسی دچار سردرگمی می شوند، می توانند از ایده هایی که چت جی پی تی برای شروع یک داستان ارائه می دهد کمک بگیرند.
  • تمرین آزمون تافل با CHAT GPT: اگر می خواهید سطح خود را در آزمون تافل یا آیلتس ارزیابی کنید، می‌توانید از CHAT GPT بخواهید یک آزمون تعیین سطح از شما بگیرد و آن را تصحیح کند. شما با دادن این آزمون با نقاط ضعف و قوت خود در آزمون تافل آشنا می شوید و می توانید پاسخ درست سوالات را با ذکر دلیل دریافت کنید.

معایب CHAT GPT برای تافل

علی رغم اینکه CHAT GPT مزایای فراوانی برای یادگیری زبان انگلیسی و آمادگی در آزمون تافل دارد معایبی نیز دارد که به آنها اشاره می کنیم.

  • بازخورد ارائه نمی دهد: CHAT GPT بازخوردی در مورد لغات، گرامر و کیفیت رایتینگی که شما نوشته اید ارائه نمی دهد و توانایی ارزیابی مهارت های کاربر را ندارد، در حالی که این ویژگی برای پیشرفت کاربر ضروری است.
  • راهنمایی شخصی ارائه نمی دهد: چت جی پی تی می تواند اشتباهات شما را تشخیص دهد و آنها را اصلاح کند، اما قادر به ارائه راهنمایی شخصی براساس مهارت های زبانی شما نمی باشد، بنابراین کاربران راهکارهایی برای بهبود مهارت های خود دریافت نمی کنند.
  • محدود بودن به اطلاعات: CHAT GPT می تواند متون و فایل های صوتی بسیاری را برای نمونه ارائه دهد، اما آزمون تافل، ترکیبی از مهارت های شنیداری، گفتاری و تلفظ است و CHAT GPT برای مهارت های گفتاری و تلفظ واژگان بازخوردی به کاربران ارائه نمی دهد.
  • دامنه درک محدودی دارد:ChatGPT قادر است برای سوالات پاسخ های مختلفی ارائه دهد، اما در مقایسه با اساتید آزمون تافل درک پایین تری دارد و نمی تواند اطلاعات به روز و دقیقی ارائه نماید، بنابراین برای تقویت مهارت های تافل استفاده از CHAT GPT به تنهایی کار اشتباهی است.

جهت پرداخت هزینه آزمون تافل و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آزمون آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

بهترین منابع برای یادگیری لغات تافل

۵ بازديد
شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون تافل هوم ادیشن تضمینی 

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

بهترین منابع برای یادگیری لغات تافل شامل کتاب ها، منابع آنلاین و اپلیکیشن های یادگیری تافل می باشند که با گسترش دایره لغات و آموزش واژه های کاربردی و ضروری تافل به موفقیت شما در آزمون کمک می کنند.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) که مخفف Test of English as a Foreign Language است، یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط موسسه ETS در بیش از 150 کشور جهان برگزار می شود. آزمون تافل برای اولین بار در سال 1964 میلادی برگزار شد.

هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا برای اهداف مختلفی به ویژه اپلای تحصیلی در آزمون تافل شرکت می کنند. مدرک آزمون تافل در بیش از 11 هزار دانشگاه در سطح جهان اعتبار دارد، به همین دلیل این آزمون یکی از معتبرترین آزمون های جهان بشمار می رود و تقریبا در تمام کشورهای دنیا به رسمیت شناخته می شود، بنابراین مزایای داشتن مدرک تافل موجب شده تا افرادی بسیاری از سراسر دنیا با اهداف مختلفی در تافل شرکت کنند.

آزمون تافل در ایران برگزار می شود و برگزاری تافل در ایران یکی از مزایای شرکت در آزمون تافل برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که بسیاری از آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون ها باید به کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات سفر کنند.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه های مختلفی ارائه کرده است. انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل آنلاین یا تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاین و در محل های برگزاری که از سوی ETS تعیین شده، برگزار می ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم ادیشن (Home Edition): این آزمون از سال 2020 به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری آزمون حضوری برگزار می شود. آزمون تافل IBT هوم ادیشن تضمینی نسخه دیگری از تافل آنلاین است و مانند آزمون دولینگو تضمینی و آیلتس آنلاین  به صورت هوم ادیشن و خانگی و تحت نظارت یک ناظر برگزار می ‌شود.
  • آزمون تافل کاغذی (کتبی) یا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل های برگزاری آزمون به صورت کتبی انجام می ‌شود. در حال حاضر تافل PBT فقط در جاهایی که امکان برگزاری تافل IBT وجود ندارد برگزار می شود، از این رو تافل پی بی تی در ایران برگزار نمی شود.
  • آزمون تافل اسنشیالز (Essentials): از فوریه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ی دیگری از آزمون تافل را به نام تافل اسنشیالز ارائه کرده است. تافل اسنشیالز مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت اینترنتی انجام می شود.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • آزمون تافل ITPتافل آی تی پی، جهت استفاده داخلی مراکز آموزشی، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و… طراحی شده است.
  • آزمون تافل جونیور (JUNIOR): تافل جونیور برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی زبان آموزان 11 تا 16 سال طراحی شده است.
  • آزمون تافل پریمیر (PRIMARY): تافل پریمیر برای زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار می شود.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم ادیشن یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی (آیلتس، دولینگو، OET و…) شامل چهار بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی را که شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل IBT پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش های مختلف متفاوت است و پس از پایان مدت، داوطلب باید به سوالات بخش بعدی پاسخ دهد، از این رو توجه به زمان و مدیریت زمان برای جواب دادن به سوالات برای موفقیت در آزمون بسیار اهمیت دارد.

بخش های مختلف آزمون تافل عبارتند از:

  1. بخش درک مطلب (Reading): ریدینگ تافل IBT، از 3 یا 4 متن تشکیل شده است و داوطلبان برای هر متن به 10 سوال جواب می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 54 تا 72 دقیقه است.
  2. بخش شنیداری (Listening): لیسنینگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان برای هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 41 تا 57 دقیقه است.
  3. بخش گفتاری (Speaking): در بخش اسپیکینگ تافل 4 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 17 دقیقه است.
  4. بخش نوشتاری (Writing): در بخش رایتینگ تافل IBT دو سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی 50 دقیقه است.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE، آزمون LSAT و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

نمره دهی تافل IBT

نمره نهایی آزمون تافل آنلاین از 0 تا 120 است که محاسبه نمره تافل از مجموع نمرات چهار بخش تافل به دست می آید. هر یک از بخش های تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع می شود و به این ترتیب نمره نهایی تافل محاسبه می شود. با توجه به نوع سوال، به ازای هر پاسخ صحیح برای هر سوال یک امتیاز یا بیشتر در نظر گرفته می شود و برای پاسخ های اشتباه، نمره منفی محاسبه نمی شود.

باید بدانید امتیاز هر بخش دقیقا 30 نمره نیست و آزمون تافل تضمینی دو نمره خام و نمره مقیاس بندی شده دارد که نمره خام طبق برخی معیارها به نمره مقیاس بندی شده تبدیل می شود.

آزمون تافل مانند آزمون آیلتس و آزمون GRE تضمینی نمره رد یا قبولی ندارد و نمره قابل قبول از سوی مرکز یا دانشگاه مقصد تعیین می شود. نمره آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها و مراکز تا 2 سال مدرک تافل را می پذیرند و پس از آن اعتبار آزمون تافل منقضی می شود.

بهترین کتاب های آموزش لغات تافل

همان طور که می دانید گسترش دامنه لغات انگلیسی از مهمترین راهکارهای موفقیت در پاسخگویی به سوالات بخش های مختلف تافل بشمار می رود و برای اینکه بتوانید به سوالات مختلف جواب بدهید باید با لغات ضروری تافل آشنا شوید. بهترین راهکار برای گسترش دامنه لغات استفاده از روش های مختلف و موثر از جمله یادگیری لغات ضروری تافل به روش کدینگ یا استفاده از کتاب ها (و منابع خودخوان) و اپلیکیشن های آمادگی برای آزمون تافل می باشد.

بهترین کتاب ها برای یادگیری لغات تافل عبارتند از:

  • کتاب Barron’s Essential Words for the TOEFL: این کتاب یکی از بهترین منابع یادگیری لغات ضروری و کاربردی تافل در دنیا می باشد. این کتاب شامل ۵۰۰ لغت تافل است و شرح کامل آنها در اختیار داوطلبان قرار گرفته است. در این کتاب می‌ توانید با کاربردهای مختلف واژه های رایج انگلیسی در آزمون تافل و نحوه استفاده از آنها در بخش ‌های لیسنینگ و اسپیکنیگ آشنا شوید.
  • کتاب Check Your English Vocabulary for TOEFL: در بخش اول کتاب بررسی واژه های عمومی تافل، تلفظ لغات، کاربرد آنها در متن و توضیحات مربوط به آنها ارائه شده است و در بخش بعدی با واژه های پرتکرار در آزمون تافل و نحوه استفاده از آنها در بخش های ریدینگ، اسپیکینگ و رایتینگ آشنا می شوید.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا - مرکز برگزاری آزمون های زبان هوم ادیشن و آنلاین
  • کتاب TOEFL Vocabulary Advanced Masterclass: این کتاب از مجموعه کتاب های تست Essential TOEFL IBT می باشد و یکی از بهترین منابع خودخوان برای یادگیری لغات ضروری و کاربردی تافل بشمار می رود. این کتاب بر روی نوشتن متون تخصصی و مقالات متمرکز شده است، بنابراین با مطالعه آن می توانید مهارت رایتینگ خود را بهبود بخشید و با عملکرد بهتر به سوالات رایتینگ تافل پاسخ داده و نمره بالاتری کسب کنید.
  • کتاب TOEFL Power Vocab: این کتاب نیز یکی از بهترین منابع یادگیری لغات ضروری تافل است و بیش از ۸۰۰ واژه کاربردی در آزمون تافل در این کتاب بررسی و تحلیل شده است. بیش از ۷۰ آزمون تستی و تشریحی ارائه شده است. در این کتاب تمرکز اصلی روی تقویت مهارت های لیسنینگ و ریدینگ تافل است و با بهبود و تقویت این مهارت های می توانید نمره بهتری بگیرید.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • کتاب Official TOEFL Vocabulary 3000: این کتاب کاملترین منبع یادگیری لغات تافل به صورت خودآموز است و تمام واژه هایی که در آزمون تافل به آنها نیاز دارید در این کتاب در سه سطح پایه، متوسط و پیشرفته ارائه شده است، همچنین در هر سطح، ۱۰ آزمون ارائه شده است که به ارزیابی ۱۰۰ واژه ی مهم و کاربردی تافل پرداخته‌ است.
  • کتاب TOEFL Official Vocabulary 2020-2021: این کتاب شامل تمام کلمات مهم تافل است و به تعریف دقیق لغات و بررسی کاربرد آنها پرداخته است.
  • کتاب Vocabulary for TOEFL Ibt: این کتاب نیز یکی دیگر از منابع مفید در یادگیری لغات تافل است. فصل ‌بندی منظم و ارائه آزمون ‌های آزمایشی تافل از مهمترین مزایای این کتاب بشمار می رود.
  • کتاب Hackers Vocabulary: این کتاب با توجه به روش های جدید، لغات تافل را آموزش می دهد و با ارائه تمرین ‌های منظم و آزمون ‌های جامع به بهبود مهارت های شما برای عملکرد بهتر در آزمون کمک می کند.

اپلیکیشن های یادگیری لغات تافل

علاوه بر کتاب ها، اپلیکیشن های متعددی نیز برای یادگیری لغات ضروری تافل ارائه شده است. اپلیکیشن های آمادگی برای آزمون تافل از جمله جدیدترین و موثرترین منابع آزمون تافل برای یادگیری لغات و آشنایی با تافل بشمار می روند و به دلیل در دسترس بودن اپلیکیشن ها در حال حاضر یکی از محبوبترین منابع آزمون تافل است.

برخی اپلیکیشن ها برای یادگیری لغات تافل عبارتند از:

  • اپلیکیشن TOEFL IBT preparation
  • اپلیکیشن TOEFL English Vocabulary Cards
  • اپلیکیشن TOEFL Flashcards
  • اپلیکیشن TOEFL Test Incorrect Words
  • اپلیکیشن TOEFL Pictionary
  • اپلیکیشن Visual TOEFL

جهت پرداخت هزینه آزمون تافل و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، آزمون آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

7 نکته برای موفقیت تضمینی در آزمون GMAT

۴ بازديد
شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون GMAT تضمینی

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

با این 7 نکته برای موفقیت تضمینی در آزمون GMAT شروع کنید: سطح خود را ارزیابی کنید، فرمت آزمون را بشناسید، سطح زبان انگلیسی خود را تقویت کنید، از روش و منابع مختلفی برای مطالعه و تمرین استفاده کنید و…

آزمون GMAT چیست؟

اگر قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های آمریکا، کانادا یا اروپا در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های تجارتی یا مدیریتی مانند اقتصاد، مدیریت، حسابداری، MBA و غیره را دارید، باید در آزمون GAMT شرکت کنید و با کسب نمره ی قبولی در این آزمون، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی در رشته ی مورد نظر خواهید شد.

آزمون GAMT یا Graduate Management Admission Test یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ‌ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته ‌های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته های ریاضی، جبر، هندسه، تجزیه‌ داده و دستور زبان مورد ارزیابی قرار می ‌دهد.

در مورد برگزاری آزمون GMAT در ایران باید بدانید، این آزمون مانند بسیاری از آزمون های بین المللی در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان باید هنگام ثبت نام یکی از تاریخ ها و مراکز برگزاری آزمون GMAT را در کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و آذربایجان را انتخاب کنند.

ساختار آزمون GMAT

آزمون GMAT یک آزمون تطبیقی و مبتنی بر کامپیوتر است. تطبیقی بودن آزمون یعنی با توجه به پاسخ شما به هر سوال، پرسش بعدی آسان تر و یا دشوارتر می شود و عملکرد شما در سوالات بعدی تاثیرگذار است، اگر به سوال پاسخ درست بدهید سوال بعدی سخت تر و اگر به سوال پاسخ اشتباه بدهید سوال بعدی آسان تر خواهد بود.

ساختار آزمون GMAT دارای 80 سوال در 4 بخش می باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقیقه است. سوالات آزمون GMAT طوری طراحی می شوند که روی مهارت‌ های کلیدی مدیریتی و توانایی ‌های مورد نظر بیزنس اسکول ‌ها تمرکز دارند، همچنین سوالات آزمون GMAT، توسط شورای پذیرش مدیریت تحصیلات طراحی می‌ شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار کرده، نمرات را محاسبه می کند و به شورای پذیرش ارائه‌ می‌ دهد، البته محتوا و مدت زمان انجام آزمون در فرمت جدید آزمون جی مت (GMAT Focus Edition) که در فوریه 2024 ارائه شده تغییر کرده است، در واقع تفاوت در ساختار و مدت زمان مهمترین تفاوت آزمون GMAT Focus Edition با آزمون GMAT کلاسیک می باشد.

در ماه جولای سال ۲۰۱۷، امکان انتخاب ترتیب بخش ‌های آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شرکت‌ کنندگان می توانند ترتیب پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون جی مت را خودشان انتخاب کنند.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون جی مت علاوه بر اینکه حضوری برگزار می شود، مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و آزمون GRE آنلاین به صورت آنلاین و هوم ادیشن (خانگی) نیز برگزار می شود. شرکت در آزمون آنلاین GMAT هیچ محدودیت زمانی ندارد و شما می ‌توانید با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات لازم در هر ساعتی از شبانه ‌روز در آزمون آنلاین GMAT به صورت غیر حضوری شرکت کنید.

بخش های مختلف آزمون GMAT

آزمون GMAT از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:

  • نگارش تحلیلی یا AWA: در بخش نوشتاری تحلیلی یا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن یک متن تحلیلی نشان دهد. بررسی و نمره‌ دهی به آزمون در این بخش توسط یک کارشناس و یک الگوریتم کامپیوتری انجام می شود. این بخش تشریحی بوده و در نمره ی آزمون لحاظ نمی شود. هدف از برگزاری این بخش از آزمون ارزیابی مهارت داوطلبان در یک تحلیل و نقد آن است.
  • استدلال یکپارچه یا IR: بخش تحلیل یکپارچه (Integrated Reasoning) دارای 12 سوال چند بخشی است و داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتیاز این بخش از 1 تا 8 و به صورت یک نمره ای متغیر است. این بخش مهارت داوطلب را در تحلیل منابع مختلف اطلاعاتی مثل جدول و نمودار ارزیابی می کند و شامل چهار بخش تفصیر بصری، تحلیل دو قسمتی، تحلیل جدول و استدلال چند منبعی است.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • استدلال کمی (تحلیل اعداد و ارقام و محاسبات ریاضی): مهارت تحلیل و حل مسائل مختلف ریاضی داوطلبان ارزیابی می شود. برای پاسخ دادن به سوالات این بخش داوطلبان باید دارای دانش محاسباتی و جبری باشند. مدت پاسخگویی به این بخش 62 دقیقه و نمره ی آن بین 0 تا 60 است. این بخش 31 سوال دارد که 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحلیل داده های عددی، جبر، حساب و هندسه ارزیابی می کند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را می سنجد.
  • استدلال کلامی (مهارت تحلیل زبانی): در بخش استدلال کلامی آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاری زبان انگلیسی و مهارت خواندن متون گوناگون پیچیده ارزیابی می شود. این بخش دارای 41 سوال 5 گزینه ای است و داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات 75 دقیقه فرصت دارند. این بخش شامل ترکیبی از دو نوع سوال چند گزینه ‌ای است.

نمره دهی در آزمون GMAT

همان طور که گفته شد آزمون GMAT دارای 4 بخش است، نمره ی هر بخش به طور جداگانه محاسبه و ارائه می شود و در نهایت داوطلبان یک نمره ی کلی از آزمون دریافت می کنند که این نمره فقط براساس بخش های استدلال کلامی و استدلال کمی است. همچنین داوطلبان یک رتبه براساس درصد نیز دریافت می کنند که عملکرد آنها را با سایر داوطلبان در سال ‌های قبل مقایسه می‌ کند، اما باید بدانید برای اپلای تحصیلی نمره ای که برای دانشگاه ها اهمیت دارد، نمره کل آزمون GMAT است و گزارش و ریپورت نمره آزمون GMAT به مدت 5 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها تا 5 سال مدرک این آزمون را برای اپلای تحصیلی می پذیرند و پس از 5 سال اعتبار آزمون GMAT منقضی می شود.

سیستم نمره دهی در آزمون GMAT به این صورت است که به داوطلبان در این آزمون نمره ای از 200 تا 800 داده می شود. نمره ی کل آزمون از محاسبه نمرات بخش های استدلال کمی و استدلال کلامی به دست می آید و نمره بخش های استدلال یکپارچه و رایتینگ تحلیلی در نمره کل آزمون تاثیری ندارند.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا و اروپا و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر، باید بتوانید برای نمره کلی که مجموع نمرات بخش وربال و کوآنت است، حداقل نمره 550 و در بخش رایتینگ نمره 3.5 را کسب کنید. اغلب دانشگاه هایی که آزمون GMAT را می پذیرند، حداقل نمره 550 را درخواست می کنند، بنابراین هر چه نمره ی بالاتر در آزمون کسب کنید، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش تحصیلی خواهید داشت.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE، آزمون LSAT و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

نکات مهم برای موفقیت در آزمون GMAT

برای موفقیت تضمینی در آزمون GMAT به نکات زیر دقت کنید:

  • سطح خود را ارزیابی کنید: اولین گام برای شروع مطالعه و تمرین در آزمون GMAT این است که سطح خود را ارزیابی کنید و با توجه به نیازهای خود برنامه ریزی کنید و از راهکارها و منابع مناسب برای مطالعه و تمرین استفاده کنید.
  • فرمت آزمون را بشناسید: برای اینکه بتوانید شروع موفقی برای تمرین داشته باشید باید فرمت آزمون را بشناسید و برای یادگیری هر بخش از آزمون GMAT برنامه ریزی جداگانه ای داشته باشید.
  • زبان انگلیسی خود را تقویت کنید: آزمون GMAT مانند آزمون GRE تضمینی به زبان انگلیسی برگزار می شود، بنابراین باید سطح زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. برای موفقیت در آزمون باید سطح مهارت زبان انگلیسی شما حداقل در سطح B2 معادل نمره 5.5 در آزمون آیلتس (یا نمره 46 تا 59 تافل) و یا سطح C1 که معادل نمره 7.5 تا 8 در آیلتس (یا نمره 102 تا 114 در تافل تضمینی) است را داشته باشید، البته بهتر است در سطح C1 باشید، چرا که ممکن است در سطح B2 سوالات را به درستی متوجه نشوید.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • از روش ها و منابع مختلفی برای تمرین استفاده کنید: برای تضمین موفقیت در آزمون GMAT باید برای تمرین و مطالعه به یک یا دو روش اکتفا نکنید و از منابع و روش های مختلف برای مطالعه استفاده کنید. در حال حاضر علاوه بر منابع آزمون GMAT که به صورت کتاب ها و منابع آنلاین ارائه می شوند روش های جدید دیگری نیز برای تمرین وجود ارائه شده است. اپلیکیشن آمادگی در آزمون GMAT از جمله به روزترین منابع آنلاین بشمار می رود که با ارائه درسنامه، سوالات تمرینی، آزمون های آزمایشی و… بسیاری از نیازهای شما را برای تقویت مهارت های GMAT بر طرف می کند.
  • زمان خود را مدیریت کنید: همان طور که می دانید برای پاسخ دادن به سوالات هر بخش آزمون GMAT مدت زمان محدودی دارید و شما باید بتوانید در مدت زمان تعیین شده به تمام سوالات پاسخ بدهید، بنابراین بهتر است در موقع تمرین کردن به زمان پاسخگویی نیز توجه کنید به این منظور می توانید در موقع حل تمرینات از یک ساعت برای کنترل زمان خود استفاده کنید و به مرور سرعت عمل خود را در پاسخ دادن به سوالات افزایش دهید.
  • در دوره های آمادگی GMAT شرکت کنید: اگر اولین بار است که می خواهید در آزمون GMAT شرکت کنید و آشنایی چندانی با آزمون ندارید حتما توصیه می کنیم در یکی از کلاس های آمادگی GMAT که به صورت حضوری یا آنلاین برگزار می شود، شرکت کنید تا از پایه به شکل اصولی و بدون اتلاف وقت با آزمون جی مت آشنا شوید.
  • پیشرفت خود را ارزیابی کنید: بهترین روش برای ارزیابی پیشرفت خود در آزمون شرکت در آزمون آزمایشی GMAT است. با شرکت در آزمون های آزمایشی می توانید پیشرفت خود را ارزیابی کنید و با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شوید.

جهت پرداخت هزینه آزمون GMAT و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، تافل (تافل IBT و تافل هوم ادیشن)، آزمون ناتی (NAATI)، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، دولینگو تضمینی و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر آزمون GMAT، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت

 

گزارش یا ریپورت نمره آزمون GMAT

۳ بازديد
شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون GMAT تضمینی

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

گزارش یا ریپورت نمره آزمون GMAT به درخواست شما به صورت رایگان به 5 دانشگاه ارسال می شود و در صورتی که ریپورت نمره بیشتری بخواهید باید هزینه آن را که معادل 35 دلار به ازای هر کارنامه است را پرداخت کنید.

آزمون GMAT چیست؟

اگر قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های آمریکا، کانادا یا اروپا در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های تجارتی یا مدیریتی مانند اقتصاد، مدیریت، حسابداری، MBA و غیره را دارید، باید در آزمون GAMT شرکت کنید و با کسب نمره ی قبولی در این آزمون، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی در رشته ی مورد نظر خواهید شد.

آزمون GAMT یا Graduate Management Admission Test یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ‌ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته ‌های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته های ریاضی، جبر، هندسه، تجزیه‌ داده و دستور زبان مورد ارزیابی قرار می ‌دهد.

در مورد برگزاری آزمون GMAT در ایران باید بدانید، این آزمون مانند بسیاری از آزمون های بین المللی در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان باید هنگام ثبت نام یکی از تاریخ ها و مراکز برگزاری آزمون GMAT را در کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و آذربایجان را انتخاب کنند.

ساختار آزمون GMAT

آزمون GMAT یک آزمون تطبیقی و مبتنی بر کامپیوتر است. تطبیقی بودن آزمون یعنی با توجه به پاسخ شما به هر سوال، پرسش بعدی آسان تر و یا دشوارتر می شود و عملکرد شما در سوالات بعدی تاثیرگذار است، اگر به سوال پاسخ درست بدهید سوال بعدی سخت تر و اگر به سوال پاسخ اشتباه بدهید سوال بعدی آسان تر خواهد بود.

ساختار آزمون GMAT دارای 80 سوال در 4 بخش می باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقیقه است. سوالات آزمون GMAT طوری طراحی می شوند که روی مهارت‌ های کلیدی مدیریتی و توانایی ‌های مورد نظر بیزنس اسکول ‌ها تمرکز دارند، همچنین سوالات آزمون GMAT، توسط شورای پذیرش مدیریت تحصیلات طراحی می‌ شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار کرده، نمرات را محاسبه می کند و به شورای پذیرش ارائه‌ می‌ دهد.

در ماه جولای سال ۲۰۱۷، امکان انتخاب ترتیب بخش ‌های آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شرکت‌ کنندگان می توانند ترتیب پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون جی مت را خودشان انتخاب کنند.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون GMAT مانند آزمون GRE تضمینی به زبان انگلیسی برگزار می شود، بنابراین برای شرکت در این آزمون باید سطح مهارت های زبان انگلیسی شما بالاتر از متوسط باشد تا بتوانید در این آزمون موفق به کسب نمره بالا شوید. البته اگر در یکی از آزمون های معتبر زبان انگلیسی مانند آزمون آیلتس (آیلتس آکادمیک)، دولینگو، آزمون PTE، تافل تضمینی و… نمره خوبی کسب کرده اید، حتما از سطح زبان انگلیسی لازم برای شرکت در GMAT برخوردار هستید.

همچنین این آزمون مانند تافل IBT هوم ادیشن تضمینی و آزمون GRE آنلاین به صورت آنلاین و هوم ادیشن (خانگی) نیز برگزار می شود. شرکت در آزمون آنلاین GMAT هیچ محدودیت زمانی ندارد و شما می ‌توانید با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات لازم در هر ساعتی از شبانه ‌روز در آزمون آنلاین GMAT به صورت غیر حضوری شرکت کنید.

بخش های مختلف آزمون GMAT

آزمون GMAT از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:

  • نگارش تحلیلی یا AWA: در بخش نوشتاری تحلیلی یا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن یک متن تحلیلی نشان دهد. بررسی و نمره‌ دهی به آزمون در این بخش توسط یک کارشناس و یک الگوریتم کامپیوتری انجام می شود. این بخش تشریحی بوده و در نمره ی آزمون لحاظ نمی شود. هدف از برگزاری این بخش از آزمون ارزیابی مهارت داوطلبان در یک تحلیل و نقد آن است.
  • استدلال یکپارچه یا IR: بخش تحلیل یکپارچه (Integrated Reasoning) دارای 12 سوال چند بخشی است و داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتیاز این بخش از 1 تا 8 و به صورت یک نمره ای متغیر است. این بخش مهارت داوطلب را در تحلیل منابع مختلف اطلاعاتی مثل جدول و نمودار ارزیابی می کند و شامل چهار بخش تفصیر بصری، تحلیل دو قسمتی، تحلیل جدول و استدلال چند منبعی است.
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا
  • استدلال کمی (تحلیل اعداد و ارقام و محاسبات ریاضی): مهارت تحلیل و حل مسائل مختلف ریاضی داوطلبان ارزیابی می شود. برای پاسخ دادن به سوالات این بخش داوطلبان باید دارای دانش محاسباتی و جبری باشند. مدت پاسخگویی به این بخش 62 دقیقه و نمره ی آن بین 0 تا 60 است. این بخش 31 سوال دارد که 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحلیل داده های عددی، جبر، حساب و هندسه ارزیابی می کند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را می سنجد.
  • استدلال کلامی (مهارت تحلیل زبانی): در بخش استدلال کلامی آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاری زبان انگلیسی و مهارت خواندن متون گوناگون پیچیده ارزیابی می شود. این بخش دارای 41 سوال 5 گزینه ای است و داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات 75 دقیقه فرصت دارند. این بخش شامل ترکیبی از دو نوع سوال چند گزینه ‌ای است.

نمره دهی در آزمون GMAT

همان طور که گفته شد آزمون GMAT دارای 4 بخش است، نمره ی هر بخش به طور جداگانه محاسبه و ارائه می شود و در نهایت داوطلبان یک نمره ی کلی از آزمون دریافت می کنند که این نمره فقط براساس بخش های استدلال کلامی و استدلال کمی است. همچنین داوطلبان یک رتبه براساس درصد نیز دریافت می کنند که عملکرد آنها را با سایر داوطلبان در سال ‌های قبل مقایسه می‌ کند، اما باید بدانید برای اپلای تحصیلی نمره ای که برای دانشگاه ها اهمیت دارد، نمره کل آزمون GMAT است و این نمره 5 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها تا 5 سال مدرک این آزمون را برای اپلای تحصیلی می پذیرند و پس از 5 سال اعتبار آزمون GMAT منقضی می شود.

سیستم نمره دهی در آزمون GMAT به این صورت است که به داوطلبان در این آزمون نمره ای از 200 تا 800 داده می شود. نمره ی کل آزمون از محاسبه نمرات بخش های استدلال کمی و استدلال کلامی به دست می آید و نمره بخش های استدلال یکپارچه و رایتینگ تحلیلی در نمره کل آزمون تاثیری ندارند.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا و اروپا و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر، باید بتوانید برای نمره کلی که مجموع نمرات بخش وربال و کوآنت است، حداقل نمره 550 و در بخش رایتینگ نمره 3.5 را کسب کنید. اغلب دانشگاه هایی که آزمون GMAT را می پذیرند، حداقل نمره 550 را درخواست می کنند، بنابراین هر چه نمره ی بالاتر در آزمون کسب کنید، شانس بیشتری برای دریافت پذیرش تحصیلی خواهید داشت.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE، آزمون LSAT و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

ریپورت نمره آزمون GMAT

پس از پایان آزمون، می توانید نمره آزمون را به جز بخش نوشتار تحلیلی (AWA) دریافت کنید. در صورتی که نمره را بپذیرید، نمره توسط شما و موسسه برای ارسال نتایج به دانشگاه ها، قابل‌ مشاهده خواهد بود و اگر نمره را نپذیرید، نمره برای شما و موسسه قابل مشاهده نخواهد بود. همچنین پس از اتمام آزمون، نمره غیررسمی آن اعلام می شود و شما می توانید نتیجه آزمون را دانلود کنید.

نتیجه قطعی و ریپورت نمره آزمون GMAT طی 7 تا 20 روز پس از برگزاری آزمون اعلام می شود که شامل نمره بخش نوشتار تحلیلی نیز هست.

در صورتی که در آزمون آنلاین GMAT شرکت کرده اید، 48 ساعت پس از شرکت در آزمون، گزارش یا ریپورت نمره GMAT به صورت رایگان به 5 دانشگاه ارسال می شود.

شما می توانید ارسال گزارش و ریپورت نمره آزمون GMAT به 5 دانشگاه را به صورت رایگان درخواست نمایید و در صورتی که ریپورت نمره بیشتری درخواست کنید باید هزینه آن که معادل 35 دلار است را پرداخت کنید.

شرکت مجدد در آزمون

در صورتی که از نتیجه آزمون خود راضی نبودید و نتوانستید نمره هدف خود را کسب کنید، می توانید دوباره اقدام به ثبت نام در آزمون GMAT بنمایید، اما برای شرکت مجدد در آزمون GMAT محدودیت هایی وجود دارد. برای اینکه بتوانید دوباره در آزمون شرکت کنید باید 1 ماه از تاریخ برگزاری آزمون قبلی گذشته باشد، یعنی نزدیکترین زمان برگزاری آزمون GMAT که می توانید انتخاب کنید 31 روز پس از آزمون قبلی است و شما فقط می توانید در یک سال 5 مرتبه در آزمون GMAT شرکت کنید و در طول عمر خود تنها 8 مرتبه می توانید در آزمون شرکت کنید.

در مورد شرکت مجدد در آزمون باید به این نکته مهم توجه کنید، در صورتی که بیشتر از یک مرتبه در آزمون GMAT شرکت کنید برخلاف آزمون GRE، تافل و… تمام سابقه شما در طی 5 سال گذشته در گزارش یا ریپورت نمره آزمون GMAT درج می شود و برای دانشگاه ارسال می گردد و دانشگاه تمام نمرات شما که در مدت 5 سال در آزمون شرکت کرده اید را دریافت خواهد کرد، البته اغلب دانشگاه ها تنها نمره آخرین آزمون را ملاک ارزیابی قرار می دهند و فقط تنها کمی از دانشگاه ها هستند که میانگین نمرات کسب شده را ملاک ارزیابی می دانند، اما در فرمت جدید آزمون جی مت که GMAT Focus Edition نام دارد در ریپورت نمره فقط نمره آخرین آزمون درج می شود.

جهت پرداخت هزینه آزمون GMAT و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، تافل (تافل IBT و تافل هوم ادیشن)، آزمون ناتی (NAATI)، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، دولینگو تضمینی و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر آزمون GMAT، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون های زبان مهاجرت